Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
-
-
Starchm
őstag
Legtöbb lapon és szerintem a tiéden is ez a megfelelő kiosztás. A csatira gondol rá van írva, h melyik melyik.
-
MrDerekas
addikt
Egy másik konfigon készítesz egy win7 telepítőt, amibe te beleintegrálod a szükséges (usb, chipset, sata) drivereket, majd azzal telepíted a rendszert. CD/DVD alatt egy olyan meghajtót keres, amin a telepítési adathordozó és/vagy a telepítés helye elérhető. Kell az integrált telepítő. n-Lite progival csináltam régebben az ilyeneket és módosítás mentes MS telepítőt használtam, hogy elkerüljem a driveres ütközéseket.
-
MrDerekas
addikt
Nem ment? Ki is sípolta? Kingmax memóriával hajtottam (meg nem mondom melyik) de a korábbi kiadásúval egyből ment, az újabb kiadásút meg kisípolta. Ezek szerint kicsit lutri, mit esz meg. Ez elsőre eszembe sem jutott, hogy azért kicsit szívtam vele. Mondjuk nem tudom mi nyűgje volt a típus szám egy betűvel tért el, az újabb modulokban.
-
hobizoli
nagyúr
H110 B150 Z170 a 1xx chipsset szeria 6.-7.-gen intel CPU-k mennek benne (7gen-hez kell(ett) BIOS update elobb)
de olcsobbak nyilvan a H110-sek lesznek, viszont az tud szolgalatasban mar annyit, mint annak idejen egy jobban felszerelt deszka nyujtott csak
szerintem ebben a G41-ben meg USB3.0 sincs ha jol tevedek, H110 meg alapbol tud 4x-t
azert annelkul tobb GB-t atmasolni egy pendrive-re eleg izgi lehet
HDMI is manapsag full alap dolog IGP-k miatt, regen ez sem volt, mert IGP sem volt a CPU-ban, szoval meg dVGA sem kell melle (azt is el lehet pattintani)
6.-7.gen CPU elmegy a 2xx szerias lapokban isaz a kerdes mennyi ammo van ra es ugy keresnek vmi megoldast
mert lehet meg vmi ennel is ujabbat szervalni
AM4-s Athlon 200GE CPU 8-10k korul szokott lenni a HA-n
azert az egy 2core/4thread Ryzen 4K-s videokra is alkalmas
kell hozza vmi A320-s deszka + 2x4GB DDR4 RAM
es joidore meg van oldva a dolog -
MrDerekas
addikt
Milyen alaplapot vegyek...
Milyen asztali gépet...StarchmA szerkesztéssel meg én
-
hobizoli
nagyúr
par napja volt a HA-n 4gen i3 2x4GB DDR3 meg az alaplap 15k-ert
tuti elobb megvennem azt egyben, minthogy keccsoljek ezzel 2 percet ishiaba 4 core a Xeon, regi
azt egy modernebb 2core CPU siman tudja hozni ma marde ha korulnezel 6-7.gen intel CPU-khoz valo 1xx-s lapok is vannak 7k korul
10 eves technikakkal minek szenvedni, amikor frutti az ardiffi egy sulyos evekkel ujabbhoz kepest?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
- Asrock LGA 775
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest