Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
válasz
DUBOS94 #38754 üzenetére
Állíts mindent autora a biosban,a memóriának akkor 1,5 voltot adj. (Kicsit magasabb fesztől nem lesz baja. )
Utána tedd be a ddr3-at.
Ha nincs ilyen érték a biosban csak mittomén 1.7- től felfele,akkor az a baja... Sok fesztől túlmelegszik.Ha esetleg a feszállítás miatt nem indul a ddr2-vel, (mivel 1,5 volt az kevés neki) cmos reset után visszaáll minden alapra.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
DUBOS94 #38736 üzenetére
Ha az átépítés előtt hibátlan volt, majd átépítve egy órát hibátlanul ment, majd megfeküdt... ezután visszatéve a régi ramokat is rossz, (mindkét esetben a biost gondolom ellenőrízted hogy a beállítások jók-e) akkor szerintem nyilvánvaló, hogy vagy az alaplapod vagy a tápod ment gallyra... valami meg lett hajtva jobban az új dd3-asokkal, mely hajtást nem bírta, akár túlmelegedés miatt akár más miatt valami megnyekkent.. ez a tippem.. tehát másik alaplappal tesztelés javallott..
(amúgy én csak azért kontár 'szakértgetek' itt hobbista hobbitként, mert várom, hogy az én alapos alaplapos kérdésemre is válaszoljon végre egy igazi kőkorszaki szaki
)
-
trancemusic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
- Asrock LGA 775
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest