Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
-
ricsi99
addikt
válasz
cheatergs #67526 üzenetére
Régi cuccok érdekesek
Extrém példák....volt lapom 100% kiválló... kivettem a procit ,és nem tudtam ,hogy rá volt sülve 2 láb... beraktam egy újat és se kép se hang... 2 nap amikor már nagyítóval néztem akkor láttam a hibát.
Rendeltem lapot e-bay.. gyönyörű csomagolás ,alaplap szinte vadonat új ,csak épp egy extra csavar is belekerült a tasakban ami persze szépen meg is találta magán a cpu foglalatot amin szemmel látható sérülés nem volt...de amit beleraktam cpu-t az elégette
Rendeltem 560ti videokarit ,szintén tökéletes csomagolás... viszont csak a házba kicsit meghajlitva/feszitve működik -
ricsi99
addikt
válasz
cheatergs #67514 üzenetére
Szia
"-8 pines atx kieg nem bedugva"
ezt azért nem erőltetném nem tudom ki javasoltaHa nincs a lapban semmi ,se cpu se ram stb stb
Csak simán az atx táp bedugva.
Úgy reagál e a bekapcsoló gombra rendesen? Tehát megnyomod bekapcsol.... aztán ha 4-6mp ig nyomod a kikapcsoló gombot akkor kikapcsol rendesen?Cpu foglalat rendben van? Régi cucc aztán a tuning megviseli a lábakat rendesen....
-
válasz
cheatergs #56229 üzenetére
Nekem 5200+-os ATHLON X2 (2600 MHZ, 1 MB L2) volt ASROCK ALive Dual-eSATA2 alaplapban 4*1 GB DDR2 800 MHZ-s Kingston RAMokkal, és nagyon jól hasított a WIN7 vele.
Inkább a régebbi game-k miatt ódzkodsz a W7-től
Mondjuk a minimum RAM mennyisége, hogy ne dadogjon az a 2 GB.
-
válasz
cheatergs #56226 üzenetére
hmmm... érdekes.... javallom próbáld meg a win7 32bites telepítőjével, ha lázad a telepítő, akkor állítsd kompatibilis üzemmódba.
nincs jobb ötletem, azaz de:
Miért nem dobsz rá inkább egy Win7-et?
Sokkal jobban menne vele.
Akár egy W10-et is feldobhatsz rá, nem hinném hogy kötözködne, W7 és W10-nél max. a hangot kéne külön feltenni, 10-nél lehet azt se.
pontosan mi és mennyi van ebben a gépben?
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
cheatergs #55334 üzenetére
A pendrive-t, azt már felismerte, ez már jó hír de nem bootol, ételek de ez hosszú menet is lesz, de próbálok-segíteni.
A biosban USB-t autó vagy enabled-re állítottad?
A cserélted SATA vinyóra, akkor sem érdekelte a pena, igen mert hibásan van írva a flash és ezért nem is bootol.
Az XP SP3-nak menni kellene, ez 100%-ig biztos, penna hány gb-os és hogyan írtad is rá az os-t? -
-
válasz
cheatergs #51633 üzenetére
Semmi különbség mehet bele. A komoly tuning lapok 1600mhz et is kezelnek cl9
A többi nagy valószínűséggel 1333 cl9 ritka de van hogy csak 1066mhz cl9 időzítéssel. Milyen lapod van
Annyi hogy tuti nem kezelik a 4gb modulokat.
Csak 1 vagy 2gb a fent felsorolt parameterekkel -
Murphistic
aktív tag
válasz
cheatergs #36924 üzenetére
Szia!
Szerintem próbáld meg inkább ebben a topikban: oldschool topik. Kicsit nehezen értettem meg, hogy mit írtál, de arra tippelek, hogy Intel 440BX chipset van az alaplapon, az pedig akkor nem mai csirke (tippre 2000 körül?).
-
szallasi007
őstag
válasz
cheatergs #34775 üzenetére
Nem bántásból de valami itt nem kerek.
UD3P lapom volt, semmi extra gondom nem volt vele, simán AHCI/SATA mód egy vinyó és csókolom, ha meg nem megy akkor kénytelen leszel IDE Native-ba tenni. Sp3-mat írtál na az lesz gondNa azaz amit AHCI-vel felejts el szerintem. XP kb megőrül tőle akárki akármit mond. Win HÉTtel meg mennie kell
Újabb lapoknál szokott lenni olyan para hogyha usb 3.0-ba teszed a pendriveot és onnan bootolsz akkor nem látod a vinyókat de ezen a lapon nincs usb 3.0. viszont lehet hogy nem mindegy hova dugod a pennád szóval próbáld végig az összes lukat (szerintem azzal kezd ami a PS/2-es egérhez és billhez közel van)
Esetleg próbáld meg hogy AHCI módba rakod, csak a boot pendrive meg 1 vinyó. "bebootolsz" és aztán elvileg jónak kell lennie.
Ha ez sem akkor talán BIOS frissítés megoldja a gondod.
Ha csupa blőddség amit írtam akkor no offense
-
Apollo_21
addikt
válasz
cheatergs #34775 üzenetére
Elvileg nyers fordításban azt írta az Achi/sata driverhez h nyomd az f6ot miközben a windows telepítő fut..gondolom még mikor elökészül és a drivereket tölti be a telepítő h egyáltalán tudjon vhogy kezdeni..még a partició választás elötti részen..sztem amint bejön a telepítő ablaka. ÉS elvileg az f6al aktiválod h majd te adsz neki drivert vmihez..külsö forrásból.."de ez elvi" mert én még nempróbáltam
(
-
Apollo_21
addikt
válasz
cheatergs #34768 üzenetére
AMD SATA RAID Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
Tehát a support fülnél lévő Sata drivert letöltöd majd, f6-ot kell nyomkorászni h bevegye a drivert win setup alatt...gondolom nemcsak floppyn lehet beadni neki...esetleg usb-n bár nemtudom mennyire életképes 0rendszerrel. Próbát megér
-
Ruszki
senior tag
válasz
cheatergs #32538 üzenetére
Próbálj meg egy BIOS resetet aztán hátha!Ő nem egy mai alaplap.Ha nem akkor több mint valoszínű alaplap megadta magát sajnos!
Nálam is van egy SLI-s ASUS lap ugyanezt csinálja!CPU melegszik szóval tápot megkapja,ventilátor pörög,semmi beep és már mindent kipróbáltam másik CPU,másik ram másik táp és semmi.
ASUS-nál vannak olyan lapok amin van egy ADPxxx IC ami általában megadja magát(széria hiba). Szerintem Ő is olyan lesz!Üdv,Ruszki!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- EAFC 25
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest