Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hegyirabló #26496 üzenetére
Én személyesen mentem be..gsm bolt..nemkicsi...nemmondunk nevet
Mivel nemhozzáértő volt a személyzet..igy mikor kértem h elöttem dugja gépre a telót mert már az sem megy..megtette..eztán jött nagydarab barátunk..ott vakarózott..és mivel feltünt h én elnem tűnök egy hibátlan készülékkel cserélte
-
Hegyirabló
veterán
Óóó, én találkoztam már olyannal, akit ez sem nagyon érdelt. Ha nem untatom a kollégákat, elmesélek egy történetet. Egy GSM-es bolt próbálta ugyanígy eljátszani ezt a 8 napos dolgot. Az ügyvezető ebben a rövidke levélkében magyarázta, hogy de nekik van igazuk. Gondoltam nem vitatkozom vele, ezért írtam a szerveknek. Rövidesen úgy el tűnt a honlapjukról a saját maguk által hozott, nem létező, és a létezőt tipró jogszabály, mint a kámfor. Sajnos mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy jogszabályokat értelmezhetik úgy, ahogyan ők akarják.
Akivel nekem problémám van ezt írja a honlapján:
Szép, nem?
-
kenny596
tag
Bocsi hogy belevágok a szavatokba de tudnátok választ adni a kérdésemre fontos és sietős lenne.
-
Lenry
félisten
válasz
Hegyirabló #26490 üzenetére
vidd el nekik a hatályos jogszabályt, az ellen nehéz érvelni
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hegyirabló #26490 üzenetére
Reménykedem a többi leendő vásárlóval együtt h nem épp egy jónevű nagyon ismert cég lesz megint akiről ilyen a vélemény
Nemörülnék neki ha a gépem 90%ba pont egy ilyen helyről lenne
Vagyis remélem h a jelenlegi nemonnan van
Ezért nemnyerek a lottón..mert sosem bízom az ősztöneimbe
Vmiért az első megérzés pont ez volt
Nab..meg
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hegyirabló #26487 üzenetére
Lehet gariba visszacipelt...ám de "jónak" titulált termékek..amelyek..jobb esetbe áresésen mentek át.
Hozzáteszem EZ sem mentesíti őket h törött/hibás terméket adjanak 3. kézre... -
Hegyirabló
veterán
válasz
Apollo_21 #26485 üzenetére
Szerintem nálam jók a feszek, viszont nagyon melegszik valamiért. Hogy miért gondoltam a lapra? Íme a történet:
Csütörtökön vettem a lapot, a procit és a memóriákat. Már a boltban volt érdekes dolog, mert az egyik RAM ki volt bontva. Nagy nehezen volt csak hajlandó kicserélni egy bontatlanra. Aztán mondom a velem lévő menyasszonyomnak, hogy kicsit viseletes a lap doboza. De nem törődtem nagyon vele.
Erre itthon mit látok, az alaplap hátsó csatlakozópanelje karcos, mint ha már egyszer beszerelték volna valahová, az egyik RAM foglalalt pöcke törött, a dobozból hiányzik egy (nem létszükséglet) tartozék.
Ezt, és azt, hogy bontott RAM-ot akartak adni, egybevéve, élek a gyanúval, hogy ott a boltban azt hitték, hogy engem Palinak hívnak, és nem Hegyirablónak, és rám akartak sózni valaki által visszavitt cuccokat, amiből a lapot sikerült is.
Ha meg valaki már visszavitte egyszer, akkor valami oka biztosan volt rá...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hegyirabló #26482 üzenetére
Anno volt egy ilyesféle esetem..de még ősrégi msi lapba athlon xp-s időkbe
A lap túlfeszelte a procit..ugyh ment cserére... -
csoty
aktív tag
válasz
Hegyirabló #26482 üzenetére
Nemhinném, hogy alaplap ilyet okoz, maximum ha túlzott feszültséget ad a cpunak... de abba meg inkább már megsült volna
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Okozhatja egy (hibás?) alaplap a CPU túlzott melegedését? Válasz után kifejtem a részleteket.
Köszi!
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Olvastam erről a Intel® Smart Response technológiáról, hogy állítólag SSD-meghajtót használ gyorsítótárként a sűrűn használt adatokhoz. Meg, hogy a technológia az SSD teljesítményét egyesíti a merevlemezek kapacitásával, és akár hatszor gyorsabb működést biztosít, mint egy csak merevlemezes rendszer. De nem igazán értem, hogy ennek mi értelme van? Miért jobb ez, mintha SSD-re raknánk a rendszert + a programokat? -
Trust God
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbiakban:
Gigabyte alaplapom van Z68 chipsettel. A kézikönyv szerint támogatja a CrossFire módot, az nVidia SLI-ről nem ír egy szót sem. A gondom az, hogy jelenleg egy GTX660 kártyám van és szeretnék mellé még egyet SLI-be.
A kérdésem az, hogy ha beteszek még egy GT660 kártyát a gépbe, fog-e működni az SLI rendszer, az alaplap kézikönyve szerint csak CrossFire-t támogat????
Előre is köszi!
-
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy van egy Asus A7V8X-X alaplapon,és nincs hang. Hiába telepítettem fel a driverét,semmi. Ha Belépek a vezérlőpulton belül a Hangok menübe,ott pl.a rendszerhangokat meg tudom változtatni.rá is tudok menni a lejátszásra,de hang nem jelenik meg a hanszórón.a hangszórónak semmi baja.xp van fent.vettem egy másik hangkártyát (König cmp-soundcar10)azt pedig fel se ismeri. -
ludsimon
veterán
válasz
Wiz Khalifa #26471 üzenetére
sejtettem. köszi!
-
ludsimon
veterán
válasz
Wiz Khalifa #26469 üzenetére
Alaplap neve: Asus M5A97 Evo R2.0
-
Sziasztok!
A napokban vettem egy MSI Mpower Z87 (1150) alaplapot,és hozzá egy i7 4770K procit!
A lappal már az elején voltak gondok,mert a ramjaimat hol kezelte,hol nem,így biost is frissítettem rajta,természetesen a legfrissebb került fel rá! Driverekből is fentvan az összes,és mind a legfrissebb!
Ezek után,sajnos még mindig vannak vele gondok,s ezek megoldásában kérék tőletek segítséget!Első gondom,hogy újraindításkor/bekapcsoláskor nem mindig látja a lap a billentyűzetet és az egeret! Biosban az összes USB beállítás aktív,vagyis mind be van kapcsolva! S így ugye nem is tudok belépni a biosba sem! Windows alatt már működik mindkettő hibátlanul,csak míg a bios töltődik,addig van úgy,hogy egyszer működnek,egyszer meg nem! Érdekes,mert a portban áram van,mert van egy ventim is rákötve az egyik USB portra és az forog,csak a bill.t és az egeret nem akarja bekapcsolni! Az is érdekes,hogy teljesen mindegy hogy melyik USB-re kötöm őket,mert mindegyiknél fennáll ugyanez a hiba,hogy egyszer látja őket,egyszer meg nem!
Alvó mód! Nem tudom mással felébreszteni a gépet alvó módból,csak hogy a gép bekapcsoló gombját nyomom meg! Eddig a korábbi alaplapomon már úgy megszoktam,hogy elég volt vagy az egeret megmozdítanom,vagy elég volt egy bill.t lenyomnom,máris felébredt a gép,és rögtön láttam az ikonokat!
Most meg miután felébresztem,a felhasználói mód is bejön,csak ezzel az az érdekes,hogy nincs a gépen több felhasználói fiók,mint a sajátom!Command Center: Ez az a progi,amivel win alatt is lehet állítani procit illetve a ramokat. (fesz,sebesség,órajelek stb.) Ez a progi is néha működik,néha nem! Automatikus indításnál bentvan,hogy minden bekapcsoláskor ez aktív legyen,de ez is néha működik,néha meg nem!
ha elindítom,a cpu és a ram beállításokat megjegyzi,de a ventivezérlés pl. hol működik,hol nem!
Hiába állítom be,hogy a ház ventik 75%-on pörögjenek,el is mentem,de a köv. bekapcsoláskor vagy újraindításkor már 50 vagy 25%-on pörögnek,holott annyit soha nem állítottam még be neki!Kezdem feladni,mert az az érzésem,hogy a lappal valami nagyon nem oké! A command center progit már többször felraktam/leszedtem,hátha az a baja,de mindannyiszor ugyan azt csinálja. Biost is már újból felraktam,ismét ugye a legfrissebbet,hátha az a baja,de mindannyiszor ugyanezek a hibák jönnek elő!
Bocs ha hosszú lettem,de megköszönnék egy kis segítséget vagy ötletet tőletek,hogy akkor most mit is csináljak,illetve szerintetek mivel lehet a gond?
-
ludsimon
veterán
Egy nagyon buta kérdés:
Dual channelben működni fog 3 db ddr3 modul? -
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H alaplappal kapcsolatosan.
Ha kikapcsolom vagy csak alvó üzemmódba teszem a gépet akkor a billentyűzeten a Num Lock led-je nem alszik el.
A gépen win7 x64 van 4 GB ram ha ez számít valamit.
Hogyan tudnám a led -et kikapcsolni?
Ha tud akkor segítsen valaki!
Köszi.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm, a reset sikeresen meg lett oldva.
Utólag belenéztem a kis könyvbe, az alaplap könyvébe és ott is ezek voltak leírva, csak előbb nem jutott eszembe.Viszont, amit szerettem volna orvosolni azt sajnos nem sikerült elérnem, így felteszem nektek a kérdést hátha tudtok rá választ adni.
A konfig amit használok úgy néz ki, hogy van egy Asus M4A88T-M alaplapom, benne egy Phenom 955-öm 3,2Ghz-en járatva viszont alulfeszelve, és egy TX3 hűti a processzort.
Pár napja az öcsém mikor bekapcsolta a gépet akkor azt írta ki neki, hogy overvoltage (pontosan nem tudta megmondani, de erre emlékezett) és megkérdezte a gép mit szeretne csinálni. Ő ráment arra az opcióra, hogy a BIOS-ban mindent állítson vissza alapra.
Ez meg is történ, gép elindult, erre a gép nem látta a vinyón azt a partíciót, amin az op. rendszer volt, erre telepített egy op-ot egy másikra, később én mikor már hazajöttem megtaláltam az"elveszett" partíciót.De közben a merevlemezemen keletkezett egy bad sector + 3 gyenge, így 97%os lett a vinyóm, de két nap múlva a 3 gyenge sector eltűnt és csak a bad maradt meg.
Lefuttattam a HDD regeneratort, ami nem talált egyetlen bad-et sem.
Ez érdekes.És a következő problémám, hogy mivel a BIOS alaphelyzetbe került, ismét alul kellett feszelni a 955-ömet.
Most 1,26V a fesz, viszont a TX3 a régi állapothoz képest mégis jobban forog kb. 3-400-al, mint a problémák előtt. Hiába viszem le a feszt, alig bírom 2000-es fordulat alatt tartani, miközben anno, ha csak neteztem 1600 körül ment.
2000 körül már azért sajnos van hangja is és ez azért zavaró. A hőmérséklet jó, csak nem tudom miért nem forog kevesebbet ha egyszer alul van feszelve a procim.Nah, Uraim, ezekre van valami magyarázat? Esetleg ötlet mit tehetnék?
Köszönöm.
-
cashback
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #26460 üzenetére
Nehéz elrontani.
Két mód van:
OldSchool módszer: áramtalanítás - elem kivesz - 2-3szor rányomsz a bekapcsoló gombra hogy áramtalanítsd az alaplapot teljesen /// elem vissza - táp bedugMostanában használt módszer: CMOS jumper 2-3állásba átteni - majd vissza (1-2 alapállapotba) /// áramtalanítás ennél is javasolt
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hali!
Hogyan működik a BIOS reset?
Valaki elmondaná a folyamatot lépésről lépésre hogyan kell véghez vinni, és mik a kockázatai?
Köszönöm. -
raubisoda
senior tag
vagy EZT lessed meg
-
anonymus89
addikt
válasz
pdev1811 #26455 üzenetére
A foglalatok csak mellékinfók, hogy ne kérdezzenek rá milyen lapról van szó.
Belerakok 1 db 256mb-osat és csak 128-at lát, ha 2 db 256-osat akkor csak 256-ot lát.
128-asokkal nincsilyen proléma, remélem érthetően írtam, tehát akárhogy is akarom 2 db 256-ossal és 1 db 128-assal csak is 384-et tudok elérni. -
pdev1811
tag
válasz
anonymus89 #26454 üzenetére
Nem értem, h hogyan jön ez ki. Írd le milyen memóriák vannak. De ha vmi olyasmire gondolsz h egy 256-os modulból csak 128-at lássom mert a teljes 256-al átlépné a 768-at akkor sztem ez így nem lesz jó.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #26427 üzenetére
Valaki tud ötletet adni?
Segítsetek kérlek nem találok megoldást...
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Van bármi előnye egy ATX méretű lapnak a több kártya slot és a több csatlakozón kívül egy Micro-ATX-el szemben? -
bobsys
veterán
Nemtudom jo helyen kerdesem, ha nem iranyitsatok at a megfelelo topicba.
Intel DX79TO + Server 2012. Barmelyik USB foglalatot hasznalom, amint kiveszem a pendrivot, kulso vinyot (szabalyosan eltavolitva) eltunik az osszes belso meghajtom kiveve a C:\ es ekkor mar se nem all le se nem indul ujra, ki kell nyomni a szemet.
Fogalmam sincsen mitol van, de kezd mar frusztralo lenni. -
r00r1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vége lett a kálváriámnak, reggel bevittem a helyi boltba a vidkarit, minden további nélkül érzékelte az ottani konfig, így gyorsan vettem egy lapot (MSI H61M-P31 G3), itthon beszereltem, mostmár jó minden. Az egyedüli szívfájdalmam, hogy nem crossfire képes, mert jövőhéten, vagy az utána következőn jön vissza a másik kártyám... -
zack
nagyúr
Sziasztok!
Win8 Enterprise Edition x64 van fent, és van egy kérdőjeles eszköz az eszközkezelőben.
Intel(R) Z77 Express Chipset LPC Controller - 1E44
(Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28))Fent van az Intel chipest drivere, most találtam egy újabbat, de az se oldotta meg.
Tudja valaki hogy ez a rész a chipsetben miért felelős, és van e megoldás a problémára?
-
vaz2101
csendes tag
sziasztok valaki tudna segiteni? egy abit kn9 alaplapról lenne szó feltelepitem az audió drivert és nics hang rajta
mi lehet a probléma?
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Az alábbi 3 lapot ajánlották a jó múltkorában a kollégák:
ASROCK H77M
ASROCK Z75 Pro3 <-- ez a kiszemelt
ASROCK B75 Pro3-MAmire szükségem van :
- USB 2 és USB 3.0, minél több lehetőleg
- DVI és HDMI kimenet az alaplapon
- Digitális hang kimenet (coax vagy optika)
- Sata 2 és 3 , minél többKérdésem az, hogy még ma is ezek jó vételnek számítanak? Vagy már frissült a választék? Tuning nem lesz egyelőre, de ezen ne múljon. Jelenleg egy i3 - 2100 van benne, de ez módosulhat még..
-
Constant
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy MSI PM9M-V 775-ös lapom!Csupaszon került hozzám a lapocska, azzal a hibával hogy a power led villog! Kép nincs se integrálton, se pci-on, ventik (cpu-táp) se pörög csak egy pillanatra bekapcsolásnál, csipogás nincs, clrm is volt, elemcsere is, cpu melegszik, más nem!
Bekapcsolás után csak villog és villog, majd ha kihúztam a 230at táp kisülés után annyiba marad a villogás értelemszerűen, majd ha próbálkoznék elölről, hát elölről is kezdődik minden!
Feteken van fesz multiméterrel, kondik lábain is van, két alacsony értékű shottky diódát találtam és ennyi, illetve a 24pin környékén cseréltem a kondikat hátha...!
Táp 400w codegen, teszt tápom, gond nincs vele, ram ddr2 512mb kingston 667mhz, ddr 512mb kingston 333mhz szintén teszt ramjaim, cpu 65nm-es cerka, szintén teszt proci, és hibátlanok!Nem egyszerű hiba, de várom a tippeket!
Köszönöm előre is! -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
fail0verflow #26437 üzenetére
Nem offért de hogy kaphattad meg 1-én a cuccokat amikor ma senki nem dolgozik?
-
fail0verflow
csendes tag
Helló!A minap végre megjöttek az alkatrészeim:
CPU: I5 4670K
MOBO: Gigabyte B85M-HD3
RAM: Corsair LP 1X8GB
HDD: TOSHIBA 1TB
Táp: Raptoxx 750w advanced
Minden rendben van, összeraktam a gépet.bedugom és folyamatos rövid sípolás,újraindul a gép majd újra síp.
Felvettem a hangot, bár elég tré a minőség, a lényeg azért hallatszik:
http://www52.zippyshare.com/v/53154288/file.html
[ Szerkesztve ]SZERK
A most nagyon megijedtem, újradugtam mindent, mostmár nem sípol viszont ugyan úgy nem jön be semmi.félek hogy a sok próbálgatástól a proci és megsínlette...
-
Lenry
félisten
válasz
Gery15 #26434 üzenetére
javaslom az Aida64 topikot, azt olvassák a szoftver fejlesztői is, ők tudják neked a legpontosabb választ adni
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Gigabyte X48-DS5 lapom van és arra lennék kíváncsi, hogy amit az Aida alaplap hőmérsékletnek ír az mégis minek felel meg? -
Lenry
félisten
válasz
semetka #26431 üzenetére
szívesen.
fontos tudni, hogy ez a bill.kombó csak Win7-től fölfelé működik.meg azt is, hogy egész sok okos billentyűkombináció került a Win7-be, érdemes őket átnézni
-
semetka
őstag
Lehet hogy nem jó helyre írok de hátha valaki tud rá válaszolni. Újraraktam egy gépet de itthon HDMI-n volt rányomva a tv-re. De akinek csináltam az vga csatival köti rá. Egyből hívott is hogy nincs kép. Ezt hogy lehet kivitelezni hogy ő tudja átállítani? Vagy csak én bírom ? Win 7 van a gépen.
-
törölt tag
Sajnos csak ps/2 billentyűzettel lehet bekapcsolni, usb-s vezeték nélkülivel nem
Pedig kipróbáltam egy ps/2-usb átalakitóba beletettem a billentyűzet érzékelőjét, de nem akarja az igazságot
Mindegy, más téma: Az alaplap tudja szabályozni a ház ventillátorait a fordulatszámot, valami ilyesmit olvastam a leirásában.A lapon a casefan-ra kell csatlakoztatnom a ventit hogy ez működjön ugye?Az nem számit, hogy a venti csak 3 pines?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hátha csak elsiklottak a kérdésem felett ezért felteszem itt is. Van nálam egy Soltek SL-PT880E2-R lapocska ami 768Mb memóriát kezel 3 foglalattal. Az volna kérdésem, hogy ha a 256Mb-os memóriából csak 128-at lát akkor nem kezelné?
-
törölt tag
Megcsináltam, köszönöm szépen!
-Lenne egy másik kérdésem, egy asus p8z68vlx lapon megoldható -e olyan, hogy egy vezették nélküli billentyűzet illetve egér van használatban és bekapcsolni a billentyűzetről a gépet!Régen megoldható volt ez a ps2 billentyűzetekről emlékszem.De ez usb-s.Hallottál már valamit erről?
-
törölt tag
ja igen ok!Bocs, kicsit messze ülök a tv-től
-
r00r1
aktív tag
már azt is néztem, tiszta, mint a patyolat... :S
A vicc az egészben, hogy azért vettem új videókarit, mert a régi beszart (így már nem biztos), majd a szervizből visszaküldik, aztán lesz 2 7850-em. holnap valószínűleg veszek valami crossfiret támogató lapot aztán egy jó ideig elleszek, mint a befőtt
köszi a segítséget!!
Ez a kiadás most qrvára kellett.... -
r00r1
aktív tag
-
törölt tag
Üdv!
Mitől van az, hogy egy ASUS P5B alaplapba beleteszek 4x1GB DDR2 800mhz memóriát/2x1gb samsung,2x1gb ae ram/ és azt irja a BIOS, hogy 3gb.A windows 7 azt irja, hogy 4gb ram, ebből 2.91gb használhtó.Van a gépbe még egy 8400gs videókari is! -
r00r1
aktív tag
válasz
TaylorXIII #26413 üzenetére
OEM Lenovo H61-es, 1155-ös. Ennyit tudok róla
-
r00r1
aktív tag
válasz
TaylorXIII #26411 üzenetére
Oda raktam, a PCI-E -be, csak elírtam.... 2 kártyával próbáltam, egyik sem ad képet, viszont az integrált vidkari (i5) simán meg...már a bőgés kerülget....
-
r00r1
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy MSI 7850-t, viszont ha a Biosban átállítom a megjelenítést IGP-ről PCI-re, akkor nem ad képet. Most akkor szerintetek mi van? A gépet már áramtalanítottam, az elemet is kiszedtem a lapból, mégis....Néztem ATIFLASH-el, ott sem látja a PCI eszközt.
-
Taifa Díaz
őstag
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Lenen egy régi alaplapom ami nem érzékeli a lapos elemet.
így a bios-ban beállított dolgokat folyton felejti.
Vettem bele új elemet, tisztogattam az érintkezőket, de a bios-ban 0,0v a vBat.
Lehet valami megoldás rá? -
raubisoda
senior tag
köszönöm a helpet.igen mondtamneki attól független,hogy több mint 1hét eltelt pattintsa vissza nekem megnézem lelkiismeretesen a cuccot de nem nagyon akarja küldeni.no akkor várom mi lessz mert balhéval fenyeget csak nem tudom mire fel mikor használ tcuccra ha nagyon genyó akarok lenni átlag 3nap gar van.
-
Lenry
félisten
válasz
repvez #26403 üzenetére
az UEFI-t nem ismerem fejből, de a régi BIOS-okban van olyan opció, ahol az USB vezérlését lehet kapcsolgatni, hogy az OS vagy a BIOS végezze. ez sok esetben OS-re van állítva, érdemes visszatenni BIOS-ra, akkor a telepítők alatt is működni fognak az USB egerek és billentyűzetek.
nézz körbe az UEFI-ben, hogy találsz-e az USB beállításai közt valami hasonlót.
(#26404) raubisoda jah, hogy nem akar képet küldeni? akkor szinte 100%, hogy ő kúrt el valamit. addig ne lépj tovább, amíg nem bizonyosodsz meg róla, hogy nem sérült-e a lap.
-
Lenry
félisten
válasz
raubisoda #26401 üzenetére
szerintem csak a negyedik próbálkozásra jött rá, hogy fordítva próbálja ráerőltetni a SATA-t
komolyra fordítva: nézesd meg (és fényképeztesd le) a vevővel a csatlakozókat, hogy lássátok, hogy fizikailag nem sérültek-e, meg csináltass egy CMOS resetet, lehet, hogy csak elbarmolta a BIOS-ban a beállításokat.
-
raubisoda
senior tag
na de az,hogy 3 port nem jó a 6-bol ezt nem hiszem el 3db oxidálódik?mert beszarni ha beszarik mivel 1chip felel az egészért akkor a 6 nem megy na de 3?OMG
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest