Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
válasz
tomszli11 #14136 üzenetére
Vásároltam tömítést a gépbe, de nem tudom normális-e, hogy egy kávé főzése után ennyi víz van a gépen belül.
Szerintetek ennek a víznek ott kéne lennie vagy a tömítéssel lehet a gond?
Köszi. -
tomszli11
tag
Vettem egy ilyen utángyártott szűrő egységet a philips kávéfőzőmbe, de ez így jó? Ennek kéne így zörögnie?
Köszi. -
tomszli11
tag
válasz
Dr. Szilikát #14135 üzenetére
Ez a tömítés nem néz ki annyira jól, szerintetek ez okozhat kevesebb kávé gondot?
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nekiestem a nagy tisztításnak a Philips lattego gépemen. Már korábban a belső szerkezet zuhany alatt tisztítása megtörtént plusz pasztáztam is a philips videója alapján, viszont figyelmes lettem hogy kevesebb kávét ad mint korábban. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a szelepet miképpen tudom kivenni a helyéről? Elvileg ez lehet a hibás érte. Köszi előre is. -
tomszli11
tag
Hali!
Kinek mi a véleménye a Philips/Saeco- kávéfőzőhöz kapható AquaClean-ről?
Napokban adta meg magát a géphez kapott szűrő és azon agyalok, hogy érdemes-e venni vagy ez is egy olyan dolog amit a túlféltő konzumernek próbálnak eladni.
Köszi előre is. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
A kérdésem azokhoz irányulna, akik Philips Lattego 2200-t használnak, vagy egyéb Lattego készüléket.
Az normális jelenség, hogy amikor mossa át magát a készülék (ki-bekapcsnál) akkor nem csak a lefőző lyukakon, hanem valahol a gépen belül is jön a viz belőle?
Legalábbis hiába teszek alá egy bögrét, annak ellenére víz megy a lecsepegő tálcába.
Illetve még azt figyeltem meg, hogy eddig egyből jött a kávé főzéskor, viszont most először víz folyik belőle majd utána indul meg a kávé.
Köszönöm a segítséget előre is! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, esetleg használ valaki ilyen kávéfőzőt?
Mi a véleményetek erről a típusról?
Tchibo darálós kávéfőző
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest