-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz outsiders #61990 üzenetére
https://photos.app.goo.gl/bd960ShqMw5NVi272
Nekem ez 30-ba volt. 4 db csomag az első kettő ajtóra. Lite azt mondta hogy átkúrt@k vele. Ami kellett volna már nem tudott hozni...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zsolt19900
őstag
persze ha fusiba van csinálva akkor körberöhögi mindenki ezeket az árakat
de ha számlás papíros stb. stb. ami után kb a fele marad meg zsebben az embernek -és az ugye ki tudja mi felé oszlik- akkor "sajnos" lehet reális az árazásde ha van garazsad vagy udvarod stb. stb. vagy haver esetleg, akkor még kezdőnek is pár napos munka és megvan.... legalább az ajtókárpitnál te töröd le a bolháidat és te pótold őket, és magának -legalábbis én- néha jobban megcsinálja az ember, mint egy olyan aki monotonban űzi az ipart
persze ha nincsen semmiféle lehetőség ill. ismerős aki kicsit is ért hozzá akkor szakműhely.... ott ott lehetsz, nézheted sasolhatsz, aztán max másodjára ha lesz helyet és érzel rá affinitást akkor majd belevágsz te magad
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
pengusz77
senior tag
Szerintem a fejegység beszerelés sok. Nem tudom a piaci árakat, csak egy hangszóró beépítése (bekábelezése) nekem kb. ötször annyi idő volt, mint a fejegység cseréje (én magamnak csináltam, tehát nem vagyok profi benne). Amikor másodszor csináltam, az arány kb ennyi maradt, a fejegység csere max 10 perc volt. (elsőre mondjuk fél óra). Ettől még lehet ennyi az ára, ezt nem vitatom.
A "bitumenlap" konkrétan milyen anyagot takar (árajánlatban benne volt gondolom), és hány négyzetméter?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az a bitumenlap vagy kis felületű, vagy szerény minőségű, vagy mindkettő.
Ocaviám két ajtajára 40000 Ft anyagárat számoltam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Drón topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest