Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz thyeby #40358 üzenetére
A bakhatást én is így gondoltam, mindaddig amig kinem egyenesítette a szalagot a dewalt gépem. Azóta úgy próbálom beállítani, hogy kicsit lelógjanak a fogak. A baj az én esetemben ott kezdődik, hogy nem tudom mennyi a kicsi. Talán 2-3 mm is a túllógatás, amit mostanában igyekszek megfelezni. A hosszabb vágások így is csak nagyon lassú előtolásal sikerülnek. A szalag Boronkaytól van 0.38x13mm, rönk esetében ,80-100cm hossz, kaloda és a vezető használat mellett többé kevésbé sikeres. Egyenlőre a középen futtatást nem merem kipróbálni, de arra ezekután törekedni fogok hogy ne lógjanak le a fogak, mert én is hajlok arra, hogy az egyenes vonaltól való eltérést ez a beállítási tudatlanságom okozza.Arról nem beszélek, hogy a 6mm-es szalagot soha nem mertem feltenni, pedíg időnként szükséges lenne. A másik nagyon érzékeny pontja a beállításnak a kerék dőlése és persze lehet ezt sem gondolom jól, az alsót is szükséges állítani, mintha jobb eredményeket érnék el mióta vele is próbálkozom. Ezek után mondja valaki, hogy a gépeknek nincs lelkük?? Na ezt nem tudom, de az biztos, hogy lehelet finom mozdulatok lehetnek csak eredményesek a beállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...