Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
lac14548 #38352 üzenetére
Pedig hidd el, hogy keményfa létére, ha nem is nyaklana, de könnyen hasadna, törne.
8mm-es anyagról én nem tudok (szerintem azért mert nehéz jól táblásítani) de kereshetsz svartnit, ami 4mm ha jól emlékszem. Éppen csak olyan drága, hogy azzal az erővel legyalulhatod a 18-as anyag felét is...
Én egyszer babaházat építettem tölgy svartniból és bizony törtek a lapokHa nem szól valami nagyon a rétegelt lemez ellen, akkor érdemesebb abból dolgoznod!
Esetleg még parkettakészítő cégeket lehet megkérdezni arról, hogy hajlandóak-e neked táblásítani 8mm-es anyagot. De én úgy tippelem, hogy lebeszélnének erről az ötletről. Én most éppen egzóta svédpadlót tömbösítettem másfél méter képkeretléc előállítása érdekében. Az 15mm vastag volt, de szerintem létezik vékonyabb anyag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest