- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
antallaci
csendes tag
válasz
Sanyabá #17261 üzenetére
Végre valaki,aki a sorok közé lát!A stílusomért bocsánat,kicsit nyers,de néha nem baj,majd visszaveszek.Bár van akinek ez tetszik.Olyan ez a fórum mint egy nagy boldog család.Kicsit unalmas néha.A mai ipari gépeket már nem 20 évre tervezik!3-4 év,ameddig agari tart,és vége.A gyáraknak nem éri meg 20 évre gépet gyártani.Ehhez nem kell egyetemi végzetség,hogy megértse az ember.Sokszor a nevet kell megfizetni.Azt hiszitek hogy a 100 ezres gép nem kínában vagy indiában készül?Dehogynem.Kevés gép készül máshol.A cégeknek a minél nagyobb profit a lényeg.És én nem mondtam hogy a 2-3 ezer ft-os gagyit kell venni,azt én sem veszem meg.Közép-és felsőkategóriás gépeket szoktam én is venni,de ezek még mindig töredékei az ipari gépek árainak.Nyilván jobb az ipari cucc.A kérdés csak az ,hogy mire használjuk.Lehet frenkizni,hogy kinek milyen márkás gépe van,de ettől még nem lesz valaki jó szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest