Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rederik
tag
válasz
konci79 #23729 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, sikerült végül megoldanom a sebesség problémát. Smart connect maradt, viszont visszatöltöttem a gyári beállításokat a routeren. Letiltottam az IoT vendéghálózatot, csináltam egy saját guest hálózatot csak 2.4Ghz-re. A router IP címét pedig hagytam default-on, s nem írtam át másra.
2.4Ghz sár fix csatornára tettem. 5Ghz-et pedig 160Mhz engedélyezéssel auto-ra.
Multicast sebesség: auto
Vezeték nélküli mód: mixed
Adatgyorsítás letiltva.Nem tudom, hogy pontosan mi oldotta meg, de most jó, s ez a lényeg.
Azt azért hozzáteszem, hogy pár óra után visszaáll a letöltés maximum 350Mb-re ismét, szerintem ez az automatikus csatornaváltogatás miatt lesz. Érdekes, hogy a feltöltés ezután is megmarad 600-700Mb. Ezt még nem értem, de még mindig sokkal jobb, mint eddig. -
konci79
őstag
-
-
válasz
konci79 #22778 üzenetére
Alapértelmezett user/pass megváltoztatása és környezetnek megfelelő wifi beállításokon kívül még ajánlott kikapcsolni a UPnP-t és a WPS-t.
Fix eszközöknek ajánlott MAC cím alapján lefixálni az IP címet, port forward esetén mindenképpen szükséges is.
Esetleg DDNS beállítása ha távoli elérés kellene a későbbiekben.
A többi már egyéni ízlés/használat függvénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest