Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rederik
tag
válasz konci79 #23729 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, sikerült végül megoldanom a sebesség problémát. Smart connect maradt, viszont visszatöltöttem a gyári beállításokat a routeren. Letiltottam az IoT vendéghálózatot, csináltam egy saját guest hálózatot csak 2.4Ghz-re. A router IP címét pedig hagytam default-on, s nem írtam át másra.
2.4Ghz sár fix csatornára tettem. 5Ghz-et pedig 160Mhz engedélyezéssel auto-ra.
Multicast sebesség: auto
Vezeték nélküli mód: mixed
Adatgyorsítás letiltva.Nem tudom, hogy pontosan mi oldotta meg, de most jó, s ez a lényeg.
Azt azért hozzáteszem, hogy pár óra után visszaáll a letöltés maximum 350Mb-re ismét, szerintem ez az automatikus csatornaváltogatás miatt lesz. Érdekes, hogy a feltöltés ezután is megmarad 600-700Mb. Ezt még nem értem, de még mindig sokkal jobb, mint eddig.[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
válasz konci79 #22782 üzenetére
Amit állítottam (van amit itt olvastam):
20 MHz/11-es csatorna, 160 MHz engedve, 56-os csatorna ( más egyelőre nincs az 5 gigáson a közelben).
Kulcs váltás 300.
Van valami védett kezelési keret, az mire jó?
Még a dns-t állítottam nextdns-re.Plusz ezek ilyenek:
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz konci79 #22778 üzenetére
Alapértelmezett user/pass megváltoztatása és környezetnek megfelelő wifi beállításokon kívül még ajánlott kikapcsolni a UPnP-t és a WPS-t.
Fix eszközöknek ajánlott MAC cím alapján lefixálni az IP címet, port forward esetén mindenképpen szükséges is.
Esetleg DDNS beállítása ha távoli elérés kellene a későbbiekben.
A többi már egyéni ízlés/használat függvénye.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest