Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Csorbi #23764 üzenetére
Hi, köszi az infót, ha lesz időm, akkor mindenképp takarítok egyet ott is alaposan, mert amióta költöztem(az már jópár éve volt) azóta 1-2x szereltem a sarokban ahol az IT-s kütyök (Router,NAS, stb) van egy IKEA-s polcon rátolva.
Pontosan már nem emlékszem miért vettem S/FTP kábeleket, de talán azért, mert az IKEA-s állvány amin az IT eszközök vannak, és mellette a TV álvány melyen a házimozi+TV-m is van elég sok kábel fut egymás mellett (HDMI,UTP,stb) és gondoltam valami spécibb kábelt veszek.
Az elmúlt 5 évben csak 2 routerem volt , AX58U és ez.
Több építettm NAS-om volt, ami SoC-ban majdnem olyan mint a mostani,de ilyen probléma csak a mostani felállásban volt.
Egyet takarítok és meglátom mi leszKöszi mindkettötöknek az infókat, egyenlőre takarítok, és marad a gyári FW (AsusWrt) mert sok értelme nem lenne lecserélni ahogy írtátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Update 03.31. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! HP Pro X2 612 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest