Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
szia!
én 2 hete vettem egy ilyet akciósan 135e Ft-ért. Ajándék laptop táska és opt. egér.
Eddig én is xpt- használtam, most telepitettem eloszor vistat. ne ijedj meg tőle
A driverek csont nélkül feltelepültek, semmi fenn akadas nem volt ezzel kapcsolatban. a vista 20perc alatt ment fel. sztem ez is egy jó idő.
én eddig csak a fifa 08-at tettem fel rá, ezzel jatszok. szépen fut rajta.
teszt programokat nem raktam fel.
A laptop maga gyönyörű, a kamerája is fantasztikus csak ajánlani tudom ezt a masinát. -
Lejszi
senior tag
Nekem anno kétszer cserélték ki az abit alaplapom, először 2 majd utána 3 napig bírta. utána beidegesedtem és mondtam h nem kell a sz@ros abitotok adjatok egy asus p4p800e deluxe lapot... és adtak... azzal semmi gondom nem volt utána 2-2,5 év használat után adtam el.
Lehet hogy a táp "kényszerítette" hibára a hdd, h bad sectorokat kreált neked?
-
Lejszi
senior tag
integrált? nem hiszem.
Az everestben nekem csak ennyit mutat: (Semmi integralt graf. vezerlo)
EVEREST kép -
Lejszi
senior tag
Ilyen vga van az asus notimban:
ATI Mobility Radeon HD3470; VRAM: 256MB
Ez most külön mem-el rendelkezik, vagy integrált VGA?
ugyanis a boltban azt mondtak h saját 256mb-os, viszont az egyik oldalon azt lattam h integralt. Most melyik az igazsag?
-
-
Lejszi
senior tag
20perc alatt felment a vista. ez jo vagy rossz eredmeny?nincs meg viszonyitasi alapom
-
Lejszi
senior tag
megerkezett a varva vart asus laptop
egyenlore nem szarakodok az xp-vel, feltolom ra a vistát, ugy se probáltam még soha.
megnezem mit tud... -
Lejszi
senior tag
koszi az infot, nekem elvileg ma erkezik a zsir uj asus notim.
remélem nem lesz vele gond de ha igen akkor különösen oda figyelek majd az ilyenekre. hihetetlen amugy....
az ASUS-nak mondania kell egy szállítólevél vagy csomag számot. Olyan cénél dolgozom ahol sokat szallitmanyozunk. Az ASUS-ból kell "kitaposni" e számot ez a lenyeg. Utana mar rá tudnak keresni. -
Lejszi
senior tag
Szerintetek?
Az ASUS honlapjáról leszedem az XP drivereket a következő típushoz: ASUS F5SL-AP152
Viszont mikor ugye választom ki, hogy milyen típushoz kell akkor csak addig lehet választani, hogy F5SL series....
tehát konkrétan már az AP152-t nem lehet választani. Szerintetek jók lesznek hozzá a driverek? mert ugye az F5SL szérián belül több típus is van.
Amugy ez a link: ASUS F5SL-AP152 XP driver (elvileg)Várom a közönség véleményét
-
Lejszi
senior tag
sedthh : irtam egy privit is neked
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Ha minden igaz egy ilyen laptopra cserélem le a régit:
[I]ASUS F5SL-AP152 notebook
Főbb jellemzők:
- Intel CoreDuo T2370 (1,73 GHz, 1024 kB, 533 MHz FSB)
- 3GB DDR2
- Radeon HD3470 256MB VGA
- Super Multi DVD író
- 15,4’’ WXGA
- 250 GB HDD
- Wi-Fi
- Gigabit Ethernet
- Webkamera
- Ajándék táska és egér
- 2 év garancia[/I]Mondhatni úgy is hogy átpártolok az ACER-ről az ASUS-ra.
Kinek mi a véleménye erről a vasról?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest