Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
válasz szpali #27980 üzenetére
rog gl 552vw kb 64 ig támogatja, a linkelt kereső ezt írja 4, 8, 16 gb jó bele, de engem az érdekelne, hogy 8 as mellé mehet 16 os, vagy 8as mellé csak 8 as mehet?
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bexinho23
őstag
válasz szpali #27910 üzenetére
Csak hasonló, de konkrétan ilyen kialakítású. Típusszámát otthon megnézem, és rákeresek. Gondolom ezek ebayen utángyártottak lehetnek, függetlenül attól, hogy a képen Asus márkajelzés látható. Jól gondolom?
-
bexinho23
őstag
-
rbertkrl
aktív tag
válasz szpali #27769 üzenetére
Tegnap kipróbáltam és most, ha megnyomom a hivas fogado gombot a headseten es lenyomva tartom, akkor mukodik a dolog. Mivel most vettem egy uj fulest, fogtam a regit, aztan jol osszecelluxoztam. Megy mint a kisangyal, szerintem itt a driverek kozott van valami problema.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
-
csaby9
tag
válasz szpali #27771 üzenetére
Igen én is így vettem ki.
A gond hogy sehol nem kapható na meg 128gb-ost keresek arra lenne pénzem.
Amit ajánlottak nekem a milyen ssdt vegyek topikban az is nagyon szimpi csak kérdés hogy megy e a laptopommal.
ezt ajánlották.
Amazonon van az asus által ajánlottból is bár nagy választék ott sincs már, csak mint írtam ez az utolsó opció amit választanék.[ Szerkesztve ]
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
válasz szpali #27769 üzenetére
03B03-00035400 03B03-00035400 N752VX-1A (EUROPE)(20151120) SSD SATA3 128GB M.2 2280 SAMSUNG/MZNLF128HCHP-00004 SSD 1
03B03-00044300 03B03-00044300 N752VX-1A (EUROPE)(20151224) SSDSATA3 256GM.2 2280/20200L00 HYNIX/HFS256G39MND-2300A SSD 1
03B03-00045300 03B03-00045300 N752VX-1A (EUROPE)(20160415) SSD P3X4 256GB M2 2280 NVME S SAMSUNG/MZVPV256HDGL-00000 SSD 1
03B03-00061300 03B03-00061300 N752VX-1A (EUROPE)(20151113) SSD P3X4 512GB M2 2280 NVME S SAMSUNG/MZVPV512HDGL-00000 SSD 1
03B03-00061900 03B03-00061900 N752VX-1A (EUROPE)(20160124) SSD SATA3 512GB M.2 2280/MA04 MICRON/MTFDDAV512MBF-1AN1ZABGA SSD 1
Az emailben ezt a táblázatot küldték de ezek magyarországon nem beszerezhetőek. Az elsöből találtam ebayon és amazonon de a garancia miatt nem szivesen vennek ezeken a helyeken. Az asus szerint ezeken a típusokon kívül nem garantált a megfelelő működés.
Pontosan ezt írták: SSD választása esetén nem a szabvány támogatása a kérdés/fontos, hanem a kompatibilitás.
Bármilyen említett szabványú SSD-t helyezhet a készülékbe, de ha nem a listáról választ előfordulhat, hogy a működés nem lesz megfelelő.Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
válasz szpali #27765 üzenetére
De igen kaptam ajánlást a milyen ssd-t vegyek topikban de mivel nvme foglalat van a gépben (sokat olvasva nem minden nvme ssd kompatibilis minden nvme foglalattaL) ezért nem biztos, hogy menne benne ezért keresek olyan embert akinek van személyes tapasztalata ezzel a laptoppal,ssd-vel.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
rbertkrl
aktív tag
válasz szpali #27760 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket, de mi lehet az oka akkor, hogy eddig működött és csak egy ideje csinálja ezt? Próbálgattam ezt, de mikor elérem, hogy normálisan szóljon , egy pillanatig, átvált hangszóróra.
Szerk.: Az agybadugóstól rosszul vagyok, ezért használnám az iphone fülest.
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
OP-ToTo
aktív tag
-
chester91
senior tag
válasz szpali #27727 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam, köszi! Ami a kérdés, mert rövid időm van átbogarászni a programokat a gépen (ajándékba kerül, de persze, hogy dolgozom karácsony előtt, és újra kell telepítenem, mielőtt odaadjk...), hogy mik vannak felrakva, minden fent van ott, ami ezekre fel van rakva?
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
HagaNRG
őstag
válasz szpali #27649 üzenetére
Néztem már, persze.
De elég fura a helyzet, mert a régebbi FA úgy néz ki erősebb processzorral és erősebb VGA-val rendelkezik, mint az újabb CA modell. (emellett, bár fémként szerepel a leírásokban, de az újabb CA modellnek a fedlapja nem az a hagyományos, ZEN körkörösen szálcsiszolt fém, hanem tömör, matt anyagú, mintha csak műanyag lenne)
Kösz azért!
-
DarkChild
senior tag
válasz szpali #27602 üzenetére
1) Gondoltam rá, át is néztem a fedelet, de nem találtam Rákerestem különféle külföldi ASUS fórumokban és máshol is említették, hogy nem volt csavar, úgy kellett venni hozzá. (Ami még nem lenne olyan baj, ha egyszerű volna ilyen hangyapöcs méretű csavart szerezni a számtech boltokban )
2) Hmm, az látod meglehet... bár igyekeztem körben mindenhol összepattintani, de lehet, hogy az aljánál kimaradt egy nagyobb pöcök, az kattant ilyen szép hangosat -
szobbal
csendes tag
válasz szpali #27586 üzenetére
Köszi! Akkor újabb szétszedés vár rám
Sajnos ennek a csodának full zárt az alja!
Ha esetleg Realtek-et veszek bele ami ugye nincs az Asus driver listái közt nagyobb az esély a nem működésre? vagy mivel ez egy PCI cucc mind1 mit veszek bele? Értem én hogy kompatibilitás csak ha már lehet játszani akkor a jobbat venném.Xiaomi Redmi2 Pro 2GB, Asus X550DP, Lenovo A7
-
-
szaboi6512
őstag
válasz szpali #27549 üzenetére
Szerintem simán, De én itt venném meg.
Én már cseréltem qualcomm kártyát intel ac- 7260-ra,igaz az 1 Samsung NP300E5C-S04HU Notebook lapos volt[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szpali #27508 üzenetére
Hát értem én, de nekem kifejezetten kisméretű, könnyen hordozható, de játékra is használható lapos kellett ezért ezt választottam. Mondjuk széthajtva ebben az állapotban nincs, kéthetente használom játékra délutános héten a melóban, 4-5 óra/nap.
Hangosnak mondjuk nem hangos nézek valami segédprogit amivel variálható esetleg a venti fordulatszám.
De az is lehet hogy így marad hisz gari az van rá még másfél év
De ha valakinek van ilyennel tapasztalata az ne tartsa magában azért.
Esetleg arra van lehetőség valahogy (nem volt még dual gpu-s gépem) hogy mondjuk egy kevésbbé grafikaigényes játéknál (pl LoL) ne az nvidia gpu dolgozzon hanem a HD 520? Talán akkor kevésbbé lenne melege a drágának
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szpali #27505 üzenetére
Hat figyelj igy volt hirdetve, a honlapon is fent van h játékra alkalmas, ha nem erre (is) lenne tervezve minek bele dedikált gpu?
Mondjuk van meg rá bőven gari, meg a referencia radeonok is gyárilag 90+ felett mennek szoval lehet nem gáz, csak azert mégis kisebb hőfokokra számítottam, gondoltam csak van itt valskinek ilyen es elmondja h ez normális vagy csak az enyém xar?
-
chester91
senior tag
válasz szpali #27489 üzenetére
Gondolom arra utal, hogy le van ragasztva. Majd ha kézbe veszem, megnézem, ha mas nem rakok fel képet, es segítetek kiokumulalni
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
Bkrisz9
őstag
válasz szpali #27466 üzenetére
Bocsánat kevertem a radium ugrott be hirtelen de ez is csak egy fokkal jobb, ha jól tudom szintén szürkeimportos a bolt így szerintem ez sem annyira ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
jófejsrác
senior tag
-
szpali
addikt
válasz szpali #27356 üzenetére
Az van, hogy megrendeltme a legolcsóbbat, ami ma meg is érkezett.
Be is szereltem, W10 felismerte, Bt menüpont és ikon is megjelent a gyorsbeállításoknál és a gépházban is.
Most már gond nélkül megy a BT füles.
ÖrömörömboldogságvaniPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Bkrisz9
őstag
válasz szpali #27364 üzenetére
Nem is tud nagyobbat... A cserélhető processzoros gépekben is csak a gyári felszereltség elemeit lehet variálni (99%-ban). Egyébként én majdnem biztosra merem mondani, hogy az adott gépben nem cserélhető a processzor.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest