Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Polygon azt ajánlja a játékosoknak hogy vegyék meg a perma xp boost-ot. Kissé marketing szaga van ennek
[link] -
Rony949
őstag
Én most még pótlom a kimaradt részeket, kezdve a Black Flag-el. Anno belekezdtem, de aztán egyre kevesebbet játszottam vele, míg aztán el is felejtődött. A Unity-vel, meg Syndicate-el pedig egyáltalán nem volt dolgom. Az Origins meg rohadt hosszú, úgyhogy mire ezeket bepótlom, addigra szerintem már 50% leárazással be tudom húzni az Odyssey-t.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #95 üzenetére
Nem kell írnod, anélkül is tudjuk.
-
Đusty
addikt
A % számítást az originsnél is rendesen elcseszték, remélhetőleg itt a helyes értéket mutatja.
-
Rony949
őstag
válasz
l.skywalker #89 üzenetére
Vicces hogy az Origins hatalmas térképével kérkedtek annak idején, közben meg a 60-70%-a üres sivatag és csak a maradék 30-40% a különböző városok és települések.
Odyssey-nél pedig Görögországot választották, ami meg teli van tengeres résszel. A Black Flag-el is az az egyik nagy bajom hogy 20 óra játék után már nagyon könnyen meg lehet unni az egysíkú Karib-tengert.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #89 üzenetére
Nem sokat játszottam még vele, de úgy tűnik, hogy itt a minimum lesz a 100+ óra.
-
l.skywalker
titán
Kezdetben azt mondtam, hogy az AC Origins után felesleges az Odyssey, de a térkép méretét látva nem lehet, hogy az Origins csak az Odyssey "bétája" volt?
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker #85 üzenetére
Én még nem próbáltam az Odyssey-t (de tervben van), viszont az Origins-t végig játszottam. Azt mondták, hogy a mikrotranzakciós rész hasonlóan van benne megoldva, mint az Origins-ben. Én a cirka 60 óra alatt egyszer sem találkoztam olyannal, hogy vegyél ezt vagy azt, és azt sem láttam, hol kell kreditet venni. Biztos rátaláltam volna ha keresem, de nem nyomta az arcomba a játék és a végigjátszás során sem volt semmi akadályozó tényező, ami miatt arra késztetett volna, hogy vásároljak. Remélem, hogy az Odyssey-ben is így lesz!
-
Dlite
tag
Soha életemben nem játszottam még az Assasin szériából játékkal. De ez a játék nagyon megtetszett. (Nekem egy Witcher 3-ba oltott Titan Quest-nek jött át a feeling
) Megvettem, már a gépen is van.
Nagyon kíváncsi vagyok. Hétvégén nagy játék lesz
-
maross
nagyúr
Azt tudja valaki a mostani AMD kuponos móka hogy működik? Hol kell vennem (lehetoleg 570-et), hogy tutira kapjak? Illetve fizikai, vagy emailben küldik/kell igényelni? Köszi.
-
RudY
addikt
Érdemes megvárni a DigitalFoundry "tesztet", ők legalább még hitelesek.
Gondolom a Candyland kierőltetett videója lehet, ahol PC (1080 ultra), PS4 és Xbox One van összehasonlítva, a két konzolnál bizony beesik 30 fps alá. Nyomja fel a PS4 vs. PS4 PRO összehasonltást is (a felbontásokról semmit nem tud).
Kérték tőle többen az Xbox One X "tesztet", mennyire 4K stb.:
Working on it, but I wont be able to provide a frame rate test. -
gejala
őstag
Nagyon vegyesek a vélemények, valakinek jól fut, valakinek nem. Persze ilyenkor kérdés, hogy melyik teszt megbízható.
Írott oldalak szerint mindenesetre kevésbé gyilkolja CPU-t, mint az Origins, viszont GPU több kell alá. Illetve olyan vélemény is van, hogy fps ugyan alacsonyabb kicsit, mint Originsben, de konzisztensebb.
Az viszont gáz, hogy a Syndicate után most megint 30 fps cloth physics lock van (ugyanaz a csapat csinálta, ugye) és az animációk megint gagyik, mint amikor az Origins indult. De később patchekkel az előző játékoknál mindkettőt megoldották. -
Rony949
őstag
Majd egy nagy város benchmark-ot mondjatok már pls ha tudtok. Origins is faszán futott mindenhol, amíg el nem értem Alexandriát.
-
hdekakas
senior tag
Na én is megvettem az éjszaka a Gold kiadást, reggelre le is töltött.
Hogy mikor lesz időm kipróbálni, nem tudom, egyelőre nem igen van időm játszani. De remélem, késő este legalább egy benchmark-ot tudok nyomni.
Nekem az Origins-szel sem volt bajom a PC-mmel, -bár tény, hogy mivel a multi GPU-t nem támogatta, le kellett cserélnem anno a dupla 980Ti-t egy 1080Ti-re a 4K ultra felbontáshoz. -
l.skywalker
titán
-
PeAdam
tag
Első benchmark videók alapján a PC-s port katasztrófálisra sikerült. Az Origins is kritikán aluli volt, de az Odysseynek még aztis sikerült alulmúlni. Konkrétan 8 szálas i7-es procikon játszhatatlan a game egyenlőre, jelen állapotában mindenkit lebeszélnék a PC-s vásárlásról. Erre még rátesz egy lapáttal h ocsmányabb is, mint az elődje.
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #67 üzenetére
Bezony, meg is lepődtem, manapság ezt valahogy kihagyják a játékokból. Remélem nem csak a tesztkörök alatt futottam rá véletlenül. Viszont a gyújtogatásból mintha visszavettek volna, nem tudok annyira pirománkodni, bár lehet, hogy ez is változik.
Azért az égett hullákra pisilő figura is meglepett:[link]... vagy ez is az akkori hitvilág része volt anno?
-
RudY
addikt
Azt kell mondjam, tetszetős lett és spoiler nélkül (nem a sztori része): 1-es szinten, bóklászás közben, csak úgy "tesztként" egy 2-es szintű farkasfalkával nagyon nem érdemes kikezdeni. 4-5 respawn után erőből persze nem sikerül megoldani, marad a furfang.
-
gejala
őstag
Akit érdekel, itt van egy képbe összesűrítve az összes Ubi pontért/Helix creditért megvásárolható cucc.
-
RudY
addikt
hmmm kíváncsíságból rányomtam és nálam már megy a gém (one x)...nem emlékszem melyik régióban vettem.
...jah szingapúri -
gejala
őstag
válasz
l.skywalker #55 üzenetére
Ha már 300... Ez a 2 perces kick videó jobban eladta nekem a játékot, mint bármelyik trailer.
-
hoolla
aktív tag
Ide is beirom... Már megy a Pre-Load...
-
Đusty
addikt
Mezei 40 Giga nem is vészes bár lehet megjelenéskor jön még hozzá meg majd a dlc-kel valószínűleg minimum másfélszereződik.
-
l.skywalker
titán
"300" ihlette Gameplay. Szerintem hatalmas! [link]
-
zolka95
őstag
válasz
l.skywalker #50 üzenetére
Mi az az SP?
-
Đusty
addikt
válasz
l.skywalker #50 üzenetére
Az engem nem érint, akkor marad az alap 45€-ért láttam legolcsóbban az valamivel kevesebb mint ha az uplayen pontokért beváltom a kedvezményt.
-
ron8
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #33 üzenetére
Én sem értem miért kell erőltetni angol nyelvben eut az akcentust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest