-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz mobileman #54226 üzenetére
Korábban feltelepült a tiltásom ellenére is. Egy MacX Youtube Downloader nevű alkalmazással együtt telepílt fel a MacKeeper amit azonnal töröltem is de a Safariban való weboldal feldobálások sajnos megmaradtak.
Egyébként közben szedtem le AdBlocker-t is és AppCleanert is. Az AdBlocker nem tiltja le a kérdéses weboldalt, ugyanúgy feldobódik mint eddig csak az oldal tartalma marad rejtve azaz nem jeleníti meg, de a fület létre hozza és be is tölti. AppCleaner-rel pedig nem találom sehol a Mackeeper-t. Így nem tudom az írmagját se törölni.
-
vasi89
őstag
válasz mobileman #54222 üzenetére
szerintem csak a reklámokat dobálja fel neki, azt nekem is felszokta pl piratebay és hasonlóak, pedig sohasem kattintottam a hirdetésre, mindig csak bezárom. adblock is fent van de ezeket valahogy nem fogja meg, sőt azt tapasztalom h win-en jobban működik az adblock.
-
Dell XPS
veterán
válasz mobileman #25744 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bármit is nagybetűvel írtam volna (nem szoktam), de felírom legközelebb. Eddig nem találkoztam zárolással, pedig már 2x telepítettem a rendszert, ezért meglepetés részemről. És most ismét nem jó "valami", mert az akku állapotjelző folyamatosan állandó értéket mutat, nem változik.
Üdv, Dell XPS
-
5000watt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest