-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
Misi1979 #9909 üzenetére
mint írtam is, hogy előbb utóbb tuti meg lehet\lehetne oldani a "problémát" ha mást nem akkor új termékkategóriát is indíthatnának, tuti lenne rá vevő...
csak nem siklanék el ezek felett...
Blaise: ugyanezt tudom csak írni, hogy idővel remélem megoldják ha kell akkor más termékkategoriát hoznak be, esetleg áttervezik az MBA-t stb...
ettől félek én is, hogy nem lesz egyhamar új kategória meg semmi, mert most is tökéletesek amire ki vannak találva és nem az én általam áhított elvárások képviselik a fő szempontokat...nem kell nekem retina, nem vágok videót\képeket, meg a nagy felbontás se vonz annyira, de be kell valljam, kegyetlen szép a képe az biztos
Ne kössétek már ennyire az ebet a karóhoz...
DanielK: Gratulálok! a lényeget kiragadtad...
példának hoztam fel, ha nem tűnt volna fel... a lényeg, hogy evvel a HD vezérlővel sokkal gyorsabban avul el, tudom akkor meg konkurencia lenne MBP-nek stb... akkor csináljanak új kategóriát, vagy bánom is én, hogy, oldják meg, de örülnék
Nyugdíjas: szerintem meg gáz, hogy a "user" nem döntheti el, hogy ha csak kicsit szeretne nagyobb grafikus teljesítményre kapcsolni akkor nincs lehetősége, mert a dedikált vezérlő sz#r ilyen téren, és csak az MBP az alternatíva, de abból is 15"-től van normális VGA teljesítmény...
tudom tudom, nem erre van stb, de még a lehetőség sincs sajnos megadva...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tippmix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan MacBook Air M2 13"/8GB/256ssd/1 év Apple gar./USA Bill./p4035
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- MacBook Pro 13'3 2022 M2 512GB
- Apple M4 Pro chip 14 magos CPU-val és 20 magos GPU-val, 24 GB egyesített memória 512 GB-os SSD-tárol
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 74)
- Macbook Pro 15" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia ( 68)
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon - több darab - touchbar, garancia ( 902)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia ( 901)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest