Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz Misi1979 #9909 üzenetére
mint írtam is, hogy előbb utóbb tuti meg lehet\lehetne oldani a "problémát" ha mást nem akkor új termékkategóriát is indíthatnának, tuti lenne rá vevő...
csak nem siklanék el ezek felett...
Blaise: ugyanezt tudom csak írni, hogy idővel remélem megoldják ha kell akkor más termékkategoriát hoznak be, esetleg áttervezik az MBA-t stb...
ettől félek én is, hogy nem lesz egyhamar új kategória meg semmi, mert most is tökéletesek amire ki vannak találva és nem az én általam áhított elvárások képviselik a fő szempontokat...nem kell nekem retina, nem vágok videót\képeket, meg a nagy felbontás se vonz annyira, de be kell valljam, kegyetlen szép a képe az biztos
Ne kössétek már ennyire az ebet a karóhoz...
DanielK: Gratulálok! a lényeget kiragadtad... példának hoztam fel, ha nem tűnt volna fel... a lényeg, hogy evvel a HD vezérlővel sokkal gyorsabban avul el, tudom akkor meg konkurencia lenne MBP-nek stb... akkor csináljanak új kategóriát, vagy bánom is én, hogy, oldják meg, de örülnék
Nyugdíjas: szerintem meg gáz, hogy a "user" nem döntheti el, hogy ha csak kicsit szeretne nagyobb grafikus teljesítményre kapcsolni akkor nincs lehetősége, mert a dedikált vezérlő sz#r ilyen téren, és csak az MBP az alternatíva, de abból is 15"-től van normális VGA teljesítmény...
tudom tudom, nem erre van stb, de még a lehetőség sincs sajnos megadva...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Macbook Air M1 8/256 Rose Gold , 98% 99 ciklus
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16GB, 1 TERA, 4GB Radeon, új akku, touchbar, garancia
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- MacBook Pro 13" 2014 közepe
- Macbook Air M1 - 8/256, 88% akksi, magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest