-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz bollokcs80 #115186 üzenetére
Nekem erös a gyanúm, hogy ez méginkább csak rétegtermék lesz, nem csak az ára miatt... Én pl 4 monitor elött ülök az irodában, és nekem herótom lenne ezt a 4 monitort 4 virtuális monitorra cserélni, de persze mondom ezt úgy, hogy még nem tapasztaltam, de akkor is... ez csak amolyan parasztvakitás, a fizikai monitor mindig jobb egy adott fix méret esetén egy virtuálisnál (márpedig munka esetén nem hatékony állandóan állitgatni a méretet). Viszont az, hogy méretezhetö, az egy jó plusz. Az viszont, hogy következö és azt követö generációkban (vagy már az elsöben is) akár telepakolhatod az egész belteret 'kijelzökkel', információs tartalommal, az nagy elörelépés. És akkor még csak 2D tartalmakról beszéltem. Szerintem azzal, hogy kevert valóságot hoztak létre, tehát virtuális / kiterjesztett valóság egyszerre, ez még jobb, plusz a rendesen 3D-s tartalmak egy olyan új és rendesen jó minöségben / felbontásban megvalósitható szintjét hozza el, ami nagyon komoly elörel´péseket jelenthet a felhasználásban, de szerintem ehhez tényleg kell 4-5-6 évet várni - az elsö fecskék se lesznek rosszak, de nem elég ütösek még... aztán, hogy az egész tényleg eléri-e ezt a szintet, az az eladásokon is múlik, és szerintem ehhez a timing jó volt apple részéröl, a pricing viszont mindig kényes kérdés, és láttunk már olyat is, hogy ök maguk árazták visszább a saját terméküket... szóval egyelöre kiváncsian vizslatom, mi lesz ebböl...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- További aktív témák...
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest