Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Bennyboy #474 üzenetére
Ez a másik, amiért utálok randommal ugrani. Valamiért a játék úgy gondolja, hogy a független harmadiknak kell állandóan adni a jumpot, és az esetek 80%-ban nem tudnak jól ugrani és ez a másik dolog, ami miatt általában gyorsan megszívjuk, mert le kell válnunk róla és meg vagyunk zavarodva.
Vannak helyek, amik azt írják jobb a loot, de szerintem teljesen mind1, hova ugrasz. Ship-re is rengetegszer ugrottam már és sose voltam elájulva az ott található cuccoktól. A csapatnak max első és másodlagos fegyverei lesznek meg, de kiegészítők és minden más nélkül. De legalább fun.
Viszont ha megölsz egy másik csapatot, ott lesz pár jobb loot biztosan, és nem kell keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest