Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz mumtaz #3387 üzenetére

    (Sajnos lejárt a szerkesztés)

    Itt nálam a fullos, de A6 változatról van szó. Ebből az ATOTO A6-ból 4 féle változat készült. Az enyém egy PRO, amitől fullosabb csak a kézmozdulatokkal vezérlős változat van, de olyat direkt nem akartam. Helyette ezen egy USB-vel több van.
    Viszont egy kalap hulladék. Ok, tényleg nagyon jól szól, de iszonyat lassú. Botrányosan. Navigációhoz például nem is használom, mert egy mezei google térkép 1 perc, mire bejön. Újabb egy perc, mire bele érintve, hogy beadjam az úti célt, feljön a billentyűzet. Mondjuk utána a navigáció már akadásmentes, de, hogy egy lámpánál állva gyorsan beadjam az úti célt, azt el lehet felejteni.

    A másik nagyon nagy gondom vele, az a Bluetooth kihangosítás. Ez konkrétan lehet akár balesetveszélyes is. És ez nem túlzás. Ugyanis sokszor van az, hogy hívnak telefonon és a kijelzőn néha meg sem jelenik, hogy hívnak, csak a telefonon. És ilyenkor persze nem is hangosít ki, bár, ha a kijelzőn meg is jelenik a hívás, akkor sem 100%, hogy ki is hangosítja.
    Ami viszont még tetézi a bajt ilyenkor, hogy a telefon szerint viszont a hangkimenet a Bluetooth, tehát a fejegységre küldi a hangot. És akkor ilyenkor a telefonon "gyorsan" hangkimenetet kell váltani. Na ez okozhat baleset veszélyes helyzeteket.
    Egyébként indított hívásoknál is van, hogy a hívásindításkor a HU kijelzőjén megjelenik a hívás, de totál lutri, hogy a hangot is ott adja-e. Csak akkor tudom biztosan, a kicsengést hallom. Ha nem, és esetleg már fel is vette a hívott fél, akkor megint csak elő gyorsan a telefont, hogy kimenetet átkapcsoljam, mert a telefon szerint a hangkimenet ilyenkor is a BT.

    Életveszélyes. Szóval pont arra a két dologra alkalmatlan, amiért főként megvettem.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák