Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gad192

csendes tag

Üdv!

Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy sérült az SD-kártyám, miközben 2 telefon között váltottam.

(Bővebben: A telefonomból (LG G3 rooted gyári 5.1) kivettem a működő SD-kártyám(16GB Samsung Class 6), amit át kellett raknom egy másik telefonba(Samsung Galaxy S3 rooted gyári 4.3) backup készítés(Samsung Smart Switch Mobile)/gyári visszaállítás céljából.
    Sikerült is a dolog, kikapcsoltam a készüléket, kivettem az SD kártyát a telefonból, ezután recoveryből nyomtam egy wipe data/factory resetet. Miután elvégezte, bebootoltam a telefont, végignyomogattam a szokásos kezdőkonfigolást (google account, wifi, etc). Kikapcsoltam, beraktam az SD kártyát, bekapcsolás után az S3 azzal fogad, Sérült SD-kártya. Ezután megpróbáltam a G3-ba, ott szimplán csak azt írja, hogy SD-kártya behelyezve (nem ismeri fel) )

Az asztali gépemen próbáltam kártyaolvasóval(regebbi hama, kártyához kapott microSD adapterrel), laptopon keresztül microSD adapterrel, mindkét telefonon keresztül gépre kötve. Sajnos egyik módon se érzékelte a Windows.

A leírtak alapján van bármiféle módja androidon keresztül helyreállítani a kártyát adatvesztés nélkül? Elég sok adatom van rajta + az S3 backupja.

Köszönöm a válaszokat/segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák