Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gad192
csendes tag
Üdv!
Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy sérült az SD-kártyám, miközben 2 telefon között váltottam.
(Bővebben: A telefonomból (LG G3 rooted gyári 5.1) kivettem a működő SD-kártyám(16GB Samsung Class 6), amit át kellett raknom egy másik telefonba(Samsung Galaxy S3 rooted gyári 4.3) backup készítés(Samsung Smart Switch Mobile)/gyári visszaállítás céljából.
Sikerült is a dolog, kikapcsoltam a készüléket, kivettem az SD kártyát a telefonból, ezután recoveryből nyomtam egy wipe data/factory resetet. Miután elvégezte, bebootoltam a telefont, végignyomogattam a szokásos kezdőkonfigolást (google account, wifi, etc). Kikapcsoltam, beraktam az SD kártyát, bekapcsolás után az S3 azzal fogad, Sérült SD-kártya. Ezután megpróbáltam a G3-ba, ott szimplán csak azt írja, hogy SD-kártya behelyezve (nem ismeri fel) )Az asztali gépemen próbáltam kártyaolvasóval(regebbi hama, kártyához kapott microSD adapterrel), laptopon keresztül microSD adapterrel, mindkét telefonon keresztül gépre kötve. Sajnos egyik módon se érzékelte a Windows.
A leírtak alapján van bármiféle módja androidon keresztül helyreállítani a kártyát adatvesztés nélkül? Elég sok adatom van rajta + az S3 backupja.
Köszönöm a válaszokat/segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hardcore café
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115