Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz CoolBoy323 #90149 üzenetére
HAli!!
Korrekt, ha meglesz kérjük a tesztet!!!
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz CoolBoy323 #90149 üzenetére
Nem tudom minek eröltetik ezt az üveg hátlap baromságot.... minden esetre nem tűnik rossznak kiváncsi leszek az árára.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tolvaj!
őstag
válasz CoolBoy323 #90153 üzenetére
Számomra elszomorító, hogy ők is felcserélték a kezelő gombokat..... őszintén!- az emberek több mint 70%-a jobb kezes és a telefonok egyre nagyobbak. Ki a f#szom találta ki, hogy átellenes oldalra tegyék a legsűrűbben használt gombot?!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
banderasz77
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap rendeltem Ante-ról egy W200c-t. W100-zal meg voltam elégedve, remélem ez sem fog csalódást okozni 140 dodóért.
Vélemény?Üdv.
-
beg
veterán
válasz banderasz77 #90158 üzenetére
Szerintem a kérdése arra vonatkozott a kollégának, hogy ha már megrendelted, akkor miért most kérdezed? Ha azt mondja valaki, hogy nem jó, akkor visszafordítod? Ha az elődjét szeretted, akkor nem lehet sok baj.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
wwenigma
Jómunkásember
A ZTE V5-on meg te adod meg melyik gomb melyik legyen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tolvaj!
őstag
Akkor gondolj bele, melyik a biztonságosabb mondjuk egy 6" készülék estében (nexus 6), behajtani a hüvelykujjad, vagy fogást váltani a kezeléshez? Fogás váltás esetén könnyebben kiejted.
WOT-H-A-C
szvsz a material dizájn, amit az L koncepció mutatott be
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Mottie
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Barátom kinézte a THL 5000-t. Korábban olvastam, hogy voltak gyerekbetegségei: töltésvezérlés, néhány szoftveres bug. Ezek mostanra javításra kerültek?
Van ezen értesítő LED?[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-
beers
addikt
-
senior tag
Tesco-s mobil: [link]
"Ugyancsak harmincezer forintba kerül a Op3n Dott 4,5 colos, 960x540 pixeles kijelzővel szerelt okostelefonja is. Ebben egy négymagos Intel lapka dolgozik 1 gigabájt memóriával, a tárhely mérete pedig ugyancsak 8 gigabájt, ami microSD-kártyával 32 gigabájttal növelhető."
Egy cseh oldal szerint IPS kijelző és dual SIM. Ráadásul mivel lesz hozzá fitness karpánt, ezért a bluetooth 4 miatt minimum 4.3-as androidnak kell lennie...
Közben felkerült ide a mobilarénára is a hír: [link]
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
beers
addikt
-
beg
veterán
válasz Gabócza #90170 üzenetére
Ő már vett is egyet. Pár napra rá jött OTA frissítés. Innen már csak elrontani tudja a Tesco, de az irány jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Carline
őstag
válasz Laza... #89684 üzenetére
Amit írtál a régi V3 alapján írtad, vagy már írták a V3 plus-ról is hogy ezek a bajai?
Mert hibás szériáról az egész gyártót lehúzni kár lenne.
Te is árultál pl. Newman K1S telót, ami nem egy jól sikerült darabja volt a gyártónak, de azért volt jópár másféle telójuk, amit többen vettek és nem láttam őket dühöngeni erre.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Laza...
addikt
válasz Carline #90173 üzenetére
V3 plusról még nem lehet írni, mivel sok helyen presale. Kétlem hogy bárkinek lenne belőle, ennek megfelelően a véleményem a V3-ról írtam, és tartom azóta is.
Newmanból volt N2 is, annak nagyon jó volt a kamerája, a K1S-ben viszont mind sz@r, még a Y.tube-os videókon is mindegyiken látszik. A közös a szoftver frissítések örökre elfelejtése.
Amit leírok, a saját véleményemet tükrözi, nem kell egyetérteni vele
Never give up!
-
Carline
őstag
válasz Laza... #90174 üzenetére
A kérdés arra irányult hogy a V3+ alapján írtad amit írtál, vagy sem.
Választ megkaptam. Ennyi.Gabócza
Egy kis érdekesség: a telefon honlapján is mindkét terméküknél (tablet/telefon) az időjárás widget-en a beállított város Budapest.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Pityu62
tag
válasz WOT-H-A-C #90122 üzenetére
Na inkább a kis kakaskáddal játsz!
Nem most kezdtem a telefon buzizást,már pár romot feltoltam más telefonokra!
DE!!Az,hogy szóra sem méltatjátok az embert az itt elég nagy bunkóság!Még ha szerintetek gagyi is a telefon,bár úgy nézem abból van most legalább 20 féle,,,,de ezeket meg úgy nyálazzátok mint a gyerek a láb úját!Én csak elmondtam a véleményem, próbáltam SEGÍTENI másoknak. -
Sanyesz.
őstag
Hmmm... Látom a pár hónapos távollétem alatt a habitus nem sokat változott.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Pityu62 #90176 üzenetére
Na most meg a sértődött gyereket játszod????
Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...
1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!
2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!
Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
TedThomas
aktív tag
válasz Pityu62 #90176 üzenetére
Milyen szóra méltatást szeretnél?
"nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402" - Nem hiszem, hogy le van lőve csak az itteni fórumozók többsége a kintről beszerezhető készülékekre koncentrál. Szerintem nem sokan ismerik azt a telefont. Viszont ha te igen és szeretnél róla véleményt írni akkor hajrá biztos sokan örülnének neki akik itthon szeretnének vásárolni. Csak ne olyan két mondatos legyen mint az előző esetleg foglal össze egy blog bejegyzésben.
-
beg
veterán
Ha 5 percen belül nem válaszol senki erre a bejegyzésre én istibizi öngyi leszek.
Ja, ma rútoltam a flesset, és az én apukám kipofoz mindenkit a bölcsődei homokozóból.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Pityu62
tag
válasz WOT-H-A-C #90178 üzenetére
Oké fórum társak
Ez a sértődőtt gyerek meg zsupsz az ágyba duma valami tanfolyamon tanítják?
Csak már harapok arra,ha valamit feldob az ember esetleg véleményt kér,akkor nincs válasz----nincs válasz---senki-semmi-ezek után persze,hogy rosszúl esik,de nem csak nekem másnak is csak azok lehet szép csendben eltolják a bringát.Én meg azért járatom a pofázmányom,hogy tiszteljük már meg a másikat azzal,hogy legalább csak annyit írjon valaki,hogy :bocs nem ismerjük,,,,,,
Amúgy meg sehol nem foglalkoznak,még ezzel a dőg telefonnal.Még a navon sem pedig az ő kölyke!!!És itthon veszi az ember( e-digital-ban.)
Maradjunk annyiban,hogy picit befogadóbbnak kellene lenni bár tudom ti már ezer éve itt vagytok,,és vannak hobbi vagy szükség telefonos emberkék is akik TŐLETEK várnak segítséget(hisz valahol ezért nem zárt a csoport)Még annyit szó nincs személyeskedésről és senkit nem akarok megbántani csak elmondtam amit gondolok!
Akkor most sztem ezt le is zárhatjuk.
Szép napot nektek.[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz Pityu62 #90183 üzenetére
Ha nincs válasz, az azt jelenti, hogy nem sokan ismerik az adott típust.
De Te, mint első tulajdonos máris nyithatsz egy új témát az adott készüléknek, és akkor lesz készülékspecifikus témája a telónak, ahová mehetnek az új tulajdonosok kérdezni/érdeklődni. Te is megsértődtél, engedd el a füled mellett ami nem tetszik, és tedd meg azt, ami rajtad múlik/múlhat.
Never give up!
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
A vifocal.com webshopról van valakinek tapasztalata ? Mennyire megbízható, mennyire gyors ?
Mondjuk 3$-al lenne olcsóbb onnan , mint a minidealról, az nem sok[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
válasz New Bluestar #90189 üzenetére
Akkor minideal. Több a tapasztalat. Itt nézz szét esetleg de itt se láttam, hogy írt róla valaki: [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz New Bluestar #90191 üzenetére
Az in stock nem mindig igaz.
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz New Bluestar #90191 üzenetére
A vifocal.com egy új cég, a domaint idén januárban regisztrálták (mindössze egy évre). Facebookon is néhány rajongójuk akad, de egy próbát megérhet.
azolcsosag.hu - Rendelés Kínából (mobil,tablet,kütyük), levásárolható vám, PH!-soknak egyéni árak (írj)
-
New Bluestar
tag
válasz Azolcsóság #90194 üzenetére
Igazság szerint a THL T6 pro-t nézegettem, hogy hol olcsóbb, és náluk 104 $ volt, a minin meg 116 $.
Igaz náluk van postaköltség, bár van egy 3 $-os kupon is.Szóval nem tudom, hogy pár dollárért érdemes-e kipróbálni egy újat, egy bejáratott helyett. Bár valakinek el kell kezdeni
Tényleg, a minideal-en mennyibe kerül a DHL szállítás ?
[ Szerkesztve ]
-
pluhm
aktív tag
válasz New Bluestar #90189 üzenetére
Én csak egy telefonra néztem rá ezen az oldalon (amilyen nekem is van: DG2014), de nem a valós adatokat írják róla. (pl.: 900/2100 Mhz-t írnak a 3G-re, ami nem igaz....).
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Wayteq Talk 5H magyar garival 25k ert megeri?
Udv
-
K_Andras
újonc
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Átverés?
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-New-Lenovo-Original-MTK6592-Octa-Core-1-3Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0/2049378682.html
Lenovo M7 telefon. Hallott valaki erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...