Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz 8.utas #89101 üzenetére

    Az Amoled kijelzőhöz saját tapasztalat:

    Azért tűnik olyan szépségesnek a kijelző, mert nem természetes színekkel operál.
    Hogy érzékeltessem azt, amire utalok, nézd meg ezt a természetképet. Nagyon szé, élénk színek, élettel teli az egész, csak egy gond van vele: a természetben nem fogod ilyennek látni, ez már számítógéppel módosított.
    Hasonló ehhez az Amoled is, hogy szép, vonzza a tekintetet, csak épp mesterségesek a színei, nem természetesek. Nagyon vonzó elsőre, és van, aki meg is marad ennél, nem zavarja a valódi színek hiánya. Nekem először 1 hétig volt S3, aztán nem bírtam tovább és eladtam. S4-et már csak 1 napig bírtam. Engem zavar a természetellenes színek látványa. Sógornőm azóta is boldogan használja az S4-esét.

    Mindezt nem azért írtam hogy lebeszéljelek az Amoled kijelzőről, csupán azért, hogy értsd, azért tűnik szebbnek az Amoled, mert cslivilibbnek gyártják.Mondhatnám úgy is, döntsd el, hogy a piros vagy a kék tablettát akarod magadnak, inkább az álomvilág kell, vagy a valóság.
    Az Amoled tehát nem jobb vagy rosszabb, csak más, ahogy az iOS telefon nem jobb vagy rosszabb, mint a droid, csak más. Van, akinek az egyik tetszik jobban, van, akinek a másik.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák