Új hozzászólás Aktív témák

  • DaemonX

    HÁZIGAZDA

    válasz fateless #89013 üzenetére

    Oké, igyekszem érthető lenni.

    Maximum 200$-ért kellene nekem telefon, és mivel törekedek a megfelelő ár-érték arányra, nyilván ebben az árkategóriában a lehető legjobb telefont szeretném megvenni. Nekem a dizájn sokadlagos, a tudás már annál inkább fontosabb.

    A 2GB RAM-hoz ragaszkodnék. Full HD kijelzős telefonokat néztem, azonban mint látom, többen HD kijelzősöket ajánlottak nekem. Van egy 46"-os Full HD TV-m, meg egy 22-es monitorom (szintén FHD), szóval gondolom, telóban bőven elég lenne a sima HD is akkor ezek szerint, csak nem tudom, hogy az esetben meg van-e a megfelelő DPI a retina felbontáshoz (a telefonok, amiket néztem, 5" körül mozognak).
    Na most a harmadik dolog, ami fontos, az a magok száma. Octa-Core-ban gondolkodtam, de nekem pl azt mondták, hogy a minőségibb márkák sima Quad-Core-os telefonjai erősebbek. Akkor most melyik a jobb? A Gorilla Glass pedig szintén fontos lenne, nem akarom megint véletlenül betörni a képernyőmet.

    Na és jön a kérdés: ezen szempontok tudatában mi a legjobb, de tényleg a legjobb telefon, amit tudtok ajánlani maximum 200-210 dolláros árfekvésben?

    Amit én kinéztem, az a Doge DG900, ami most jelenik/jelent meg. Full HD kijelzős, IPS panellel. Mind elől, mind hátul Gorilla Glass 3 gondoskodik a védelemről (hátul érintőpaneles a készülék). Octa-Core processzor dolgozik benne, 2GB RAM-mal társítva. A grafikus chip is elég jó (Mali 450). 18 mpixeles a hátlapi, 8 az előlapi kamerája (melyek alapjáraton egyébként 15 és 5-ösek).
    Ez a telefon 210 dollárt kóstál, ami szerintem több, mint kedvező ajánlat. A rendelésnél van lehetőség arra, hogy gift-ként küldjék, ezzel elkerülve az esedékes vámot. Eddig számomra ez tűnik a legjobb ajánlatnak ebben az árfekvésben, de javítsatok ki, ha tévedek. Plusz tudtommal a Doogee a kínai gyártók közül azért nagyobbnak számít, ismertebbnek.

    Ha valakinek van jobb javaslata, ötlete, szívesen meghallgatom, mert telefonok terén nem vagyok túlzottan tájékozott, tekintve, hogy főleg játékteszteléssel foglalkozom (PS4, PS Vita, stb). Az Xperia U-mat kívánom lecserélni egyébként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák