Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Upo #77923 üzenetére

    Amikor kijött a ZTE V5, még 200USD volt, akkor a Hongmi 1S-t rendeltem meg magamnak, ami bármelyik nap itt lehet, de közben én is erősen elgondolkodtam az olcsóbbá váló ZTE-n, amit szí@esen megrendelnék, mert jobban tetszik, mint az 1s (amihez rengeteg hátlapot is rendeltem már). Ha ma rendelnék, inkább v5-öt vennék.

    Krinyo: #77934
    Ez akkor igaz, ha egyazon kártyán megy a 3G net és a hívás, akkor nem kapcsol le a net, hanem a hanghívás mellett továbbmegy. Amikor viszont a másik kártyára jön be a hívás, akkor ez technikailag nem megoldható az egy antenna miatt, ezért kapcsol le nem csak a net, a teljes kártya is, hogy azon jöjjön be a hívás.
    Nekem épp ezért van mindkét SIM-en net, így amikor az üzleti kártyát használom elsődlegesen, akkor arról megy a net, így ha közben bejön egy hívás, akkor is tovább megy a net, hiszen arról a kártyáról használom. (Mielőtt hülyének néztek, ez azért kell, mert amikor hívnak, van, hogy közben neten meg kell néznem valamit, a drive-ról kell egy dokumentum, amit így elérhetek, de ha a másik kártyát használom, akkor nem férek hozzá) Aztán amikor pl hétvégén a másikra jön amúgy is több hívás, akkor arról használom a netet, így ha bejövő hívás jön arra, akkor sem szakad meg a net. De ha két különböző kártyán történne a net és hívás, akkor mindenképp lekapcsol, hogy teret adjon a másik hálózatra való felkapcsolódásra.

    Nonika86: #77938
    Sokszor látok embereket fényképezés közben két ujjal zoomolni, hogy közelebb fényképezzen, de mindig azt szoktam javasolni, hogy inkább ne tegye ezt, hanem fényképezze le távolról, majd utána zoomoljon a kívánt részletre és azt vágja körül. így lesz mondjuk egy 3MP-es képe a kívánt tárgyról, aminél nem használt digitális zoomot, míg a másik esetben lesz mondjuk egy 8MP-es képe, amit digitális zoommal kap, ami által rosszabb lesz a képminősége.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák