Új hozzászólás Aktív témák

  • klampfer

    tag

    Üdvözlet az Uraknak,

    A fentiekhez reagálva és nem vitaindítónak Star tapasztalat:

    Páromnak ~2hónapja készletkisöprés akcióban 69$-ért rendeltem egy Star B92M telót. (Nem hujjogatni, igen csak kétmagos, 1G/4G és majd 1 éve jött ki :K ) Páromnak telefonálásra, SMS-re és Viberre több mint Bőőőőven elég. Magyar oldalakon minimális, de Orosz, XDA és olasz fórumokon több ezer hozzászolásból jó tapasztalatokat illetve needromrol el sem érhető máig folyamatosan frissített romokat találtam.

    Mit kaptam az Áfás áron ~88$-ér?

    Tény a kibontás után 15 perccel TWRP és egy régóta fejlesztett és minden hibát javított Custom Rom (IWT NEXT "localizált :) gps.conf-al") került a telora, igy ezt vegyétek figyelembe:

    Egy nagyon jó! minőségű és anyaghasználatú telefont egy tényleg elképesztően jó kijelzővel és valóban 2000mAh-es Akkukkal (2db) illetve egy kukába való fülhalfatóval. (gondolom a nagyon akciós ár miatt szilikon tokot már nem is adtak mellé) Wifi, GPS, bluetooth stb... mind tökéletes (Igen, GPS is az HW-es mokolás nélkül is) egy átlag felhasználóként általam egész használhatónak tartott kamerával.

    Nem akarom túl ragozni, minden szempontból hibátlan és jó telefon és azért nem kevés több 100e-s telefonokkal is van/volt/lesz is személyes tapasztalatom, így szerintm van összehasonlítási alapom aminek fényében is tényleg nagyon elégedett vagyok vele.Tény, ez csak 1db a sok Star típus (ráadásul kifutott) több millió gyártott telefonjából amiről nyilatkozhatok, de ez akárki akármit mond jó :D

    [ Szerkesztve ]

    Udv, G.

Új hozzászólás Aktív témák