Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    válasz Sanyesz. #58760 üzenetére

    "Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak."

    A tábor alapján lehet egy termék jóságát megítélni? :) Viccelsz ugye? Nagy tábora volt a Trabantnak is, és kicsi tábora a Mercedesnek. Nagy a tábora az olcsó párizsinak is itt, nagyobb, mint egy rendes szaláminak, sonkának, stb. Nagy tábora van jópár Alcor, Concorde,MyAudio stb terméknek, mégis ipari hulladék kb mind. Az ég világon semmit nem jelent, hogy valaminek nagy tábora van e vagy sem minőségi szempontból (főleg, hogy mindezt csak fórumok alapján lehet állítani). Arról nem is beszélve, hogy ha valami termék tökéletesen hozza a papíron írtakat, a fórumozás sem pörög róla, mert nincs miért. Utóbbi azért erősen a hibák, bugok, problémák miatt zajlik. Tökéletes termékeimmell szépen elvagyok, azokról nem írok, nem kérdezek, szót sem szólok róluk. Legjobb példa erre a Linux. Mindenhol ott vannak minden Win-es hírnél, mindenhez hozzászólnak, olyan mintha a PC-k felén-többségén Linux futna, közben valami 0,8% alatt van Mo-n a részesedésük. Csak szimplán nagy a hangjuk, és a fórumokon alapján ez így csapódna le.

    Nagy volt itt pár tulaj hype-ja ak észülék iránt, így sokakat csábított vásárlásra. Mára lecsengett a nagy Jiayu láz köszönhetően a masszív túlárazásnak, meg a jobb konkurenseknek, a sok csúszásnak és kamuzásnak. 260$ egy G5? Az év vicce.

    Amúgy olvastam elég sokat mindegyik Jiayu típusról, és azért erős volt mindegyik fórumában a vacak gps, vacak kamera és egyéb betegségek. ( Az itteni G4 fórum jórésze is kb erről szól) G2S-hozzászólások, külföldi, pl orosz fórumokon is csak rról szóltak, hogy a gps használhatatlan, még A-GPS, adatkapcsolat bekapcsolásával is ideig óráig működik. Az nálam meg már alapból bukik, mint gps, ahol kell adatkapcsolat. Külföldön pl elég nehezen menne... Az meg hogy alufólia, meg egyéb tákolások, már önmagáért beszél... miért kell egy megvásárolt eszköz funkcióit, amit papíron tud, nekem megvalósítani otthon, maszekolással? Vagyis akkor nem tudja, rossz. A Jiayu meg elég nagy ívben tojt a frissítésekre. Egyetlen egyet adott ki, amivel legalább azt javítani tudtam, hogy alapból szarul érkezett, használhatatlan kijelzővel, mert magától érzékelt trillió nyomkodást. Volt hogy épp csak meg nem vett valami appot magától, miközben csak néztem a készüléket. Tiszta Skynet, az öntudatra ébredt gép volt.

    Amúgy fateless épp írta is, hogy az a akku nem 2200, inkább 1650... úgyhogy a Jiayu ebben is kamuzott.

Új hozzászólás Aktív témák