Új hozzászólás Aktív témák

  • devast

    addikt

    válasz instantwater #41886 üzenetére

    Kis szösszenet én hol tartok.
    Mint jelenlegi jiayu g3 tulaj, nagyon vártam a G4-et, de mikor láttam milyen áron nyitott, inkább várakozó álláspontra helyezkedtem. Az utóbbi hetekben utána néztem mi a helyzet ezen a téren, és sajnos elég lehangoló dolgokat olvastam. Konkrétan 4pda.ru fórum G4 topikját olvastam elég sokáig (google translate-el), és nagyon nem győzött meg. Még mindig sok embernek van gondja a gps-el, ugyanaz a helyzet mint nálam a g3-al. Helymeghatározásra használható, de navigáció felejtős. A fémcsíkról ami körbefut kopik le a festék. Sok embernek van gondja az érintő kijelzővel is. A töltő/töltés/ töltöttség kijelzéssel kapcsolatban is sokan panaszkodnak. stb....
    Nagyon jó papíron, talán elég jól meg is van tervezve, de a gyártással megint problémájuk van. Túl nagy a szórás... pl gizike a sor végén új ember és rosszul köti be a gps/wifi antennát vagy bármit, és simán kimegy a gyárból az összes. Nincs normális tesztelés/minőségellenőrzés vagy egyszerűen szarul van tervezve a gyártási folyamat. Az is lehet, hogy egy-két alkatrész B-kategóriás, és nem tesztelik le mielőtt beleépítenék a készülékekbe. Ha veszel egyet vagy szerencséd lesz, és egy jó példányt kapsz, vagy nem. És a fórum postok mennyiségéből következtetve nem kicsi esélyed van rá, hogy valamilyen téren hibás példányt kapjál.
    Mellesleg szerintem a szoftveres team sem áll a helyzete magaslatán (mi az, hogy megint nem tudják azt megoldani, hogy az akku kijelzés normális legyen, ne ugráljon, ne kapcsoljon ki 3x százaléknál...).
    Az már csak az egyéni szoc problémám, hogy szeretnék 900-as wcdma-t is :)
    Jelenleg a huawei g700 fele kacsingatok, aztán majd meglátom :)

Új hozzászólás Aktív témák