Új hozzászólás Aktív témák

  • laslie92

    senior tag

    válasz Pocok256 #30798 üzenetére

    48000ft cakk pakk! a Sima 6589 es verzió csak 38000-ezer!

    Június 5. én tudnak postázni a T-s verzióból mert a kiadott 6000db elfogyott fél óra alatt!

    MX58 Air ( Nekem is ez van) Most újra kapható 35000ft-ért! Van egy kis bibi vele mert a Gyári frissítési része nem megy manuálisan kell Frissíteni és van ,hogy naponta két frissítés is kijön rá ha beregisztrálsz az mlais oldalára küldnek emailt!

    A telefon nagyon korrekt talán még azt meg jegyezném,hogy a Vissza gomb és menü gomb fordítva van felszerelve ez nekem nagyon szokatlan volt ( most is az még egy kicsit) meg elég haloványan világít még sötétben is!

    A kijelző az nagyon jó Az aksi szintén kiválló! A kamera na az ami megfogott benne Nagyon jó sötétben is elég világos képeket készít!

    Magyarul Egyetlen dolog ami miatt kicsit rossz! Az 1db aksi Bár elég hozzá de jobb a+ érzés a zseben!
    ha az Mlais oldaláról rendeli az ember egy Power bankot is adnak hozzá ajándékba! a másik,hogy a rom nem végleges főleg a magyar nyelv ami nem volt probléma mert needrom-on találtam rá custom romot amivel tökéletesen megy a telefon! Gyárilag tele van kínai hülyeséggel pl:baidu stb ezeket lehet törölni root joggal az auto root rotolja a készüléket! Remélem sikerült valakit rábeszélnem,hogy rendeljen egyet akár egy MT6589T- verziót!

    És még egy ahogy esküdtem a gorilla glasra na az nem jött össze sikerült össze karcolnom a kijelzőt! Fólia kell rá!

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C

Új hozzászólás Aktív témák