Új hozzászólás Aktív témák

  • pmikloska

    aktív tag

    Erre senki sem jelentkezik? Senki sem vállalja a feladatot? Egyáltalán jó ötletnek gondoljátok? Az a baj, hogy amég egyetlen egy válasz sem jön majd a közösségi kérdésekkel kapcsolatban, addig ez nem is igazi közösség. Többször is elhangzott már, hogy itt sok a vita, meg hogy nézzük meg az xy fórumot, ott milyen jól szervezett minden, és milyen összetartó társaság van.
    Hahó! Felteszek egy mindenkit érintő kérdést, és egyetlen jelentkező van csak privátban (az első hsz.hez kapcsolódóan), aki tényleg hozzá tud szólni???

    Emberek, én azt hiszem, ez így nincs jól! Anno ha nem készítettem volna el azt az első hsz.t hirtelen felindulásból, mert már nem bírtam nézni, hogy folyton ugyanazokba a kérdésekbe botlunk, és nem készül el segítő társunk összefoglaló táblázata, akkor még ennyire sem lenne rendezett a topic.

    Vegyétek már a fáradságot, és néha a közös dolgokkal is foglalkozzatok! Aki olvassa most ez, nézze meg a linket, nyomjon rá arra a válasz gombra, és írjon egy két szót, esetleg egy teljes mondatot!

    Tehát a kérdés még egyszer: Jó ötletnek gondoljátok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák