Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz tlac #14262 üzenetére

    Lássuk:

    Az az egy árva mobilszám, ami meg van adva az a Penta Vox Kft.nevére van bejegyezve, mely egy BP-i cég.
    Holott a weblap üzemeltetője hivatalosan a Takemi Kft, a Penta Vox kft, mint partner szervíz van megadva.

    Hiányzik a Cégjegyzékszám, az adószám, kapcsolattartó személy és a kibocsájtó cégbíróság megnevezése (kötelező minden webshophoz)

    De én kreatív vagyok és megnéztem a cégjegyzékben őket. A Takemi KFT. nem is jogosult webshopot üzemeltetni, mert annyi eszük volt, hogy "ital nagykereskedelemtől" kezdve "elektromos orvosi berendezés gyártása" és minden sz@r be van jegyezve tevékenységi körnek, kivéve a "„4791 - Csomagküldő, internetes kiskereskedelem”", ami viszont kötelező lenne MINDEN webshophoz.

    Amit még nem találtam, az az "ált. szerződési feltételek", bár lehet ez csak vásárlásnál ugrik fel. Ez is kötelező lenne.

    Ilyen teljesen elhanyagolható dolgokról már ne is beszéljünk, hogy garanciális feltételek is hiányoznak (erre mostanság harapnak is), "17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet" ismertetése (erre is),

    A domain infó szerint egy 3. címre van bejegyezve a cég (egy 5. kerületi cím), mint a cégjegyzékben vagy a weblapjukon.

    Továbbá JAPÁN termékekről beszélnek, holott mind tudjuk, hogy ezek a telefonok csak képeslapon láthatták Japánt, mivel kínaiak. Ezért helyből be lehetne záratni a webshopot, mint a vásárló megtévesztése.

    Gmailes e-mail címük van... :DDD

    Külön vicces, hogy a weblap nyelvezete (pl a GYIK) olyan, mintha a Google fordító vagy egy GYP-s negyedikes szipus szülőktől származó gyerek írta volna ;]

    Egyszóval lehet, hogy csak valami totál analfabéta amatőr bagázs üzemelteti jóhiszeműen ezt a "webshopot" (bár ez sem túl pozitív indulás), de összességében ez inkább ilyen fél évente új cégnévvel mutyizok jellegű bót' lehet. Akkor már inkább a kínai, ott legalább megvéd a paypal 45 napig.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák