Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz viktorhu #139146 üzenetére

    Nincs. Semmi ilyen és hasonló menüpont nincs benne, Az összes telefonom közül ennek van leginkább lebutítva a menüje, az tény. Ahogy nő az android verziószáma, úgy butul a oprendszer. Semmiféle opció nincs benne.
    Az alkalmazásokon belül lehet állítani az értesítéseket, az engedélyeket, hogy mi férjen hozzá a kamerához, meg az sms-ekhez, az alapértelmezetteket, itt 4 db-ot mutat és egy speciális menüpont alatt van egy különleges alkalmazás hozzáférés, itt az egyetlen releváns, az akkumulátor optimalizálás, ezt kivettem ennél a programnál, de nem jelent semmit. A többi menüpont alatt ezt a programot nem dobja fel opciónak.
    Kb 4 órát töltöttem, a menü bogarászásával, minden menüpont minden alpontját 1000x végigkattintottam, a programot legalább 10x újratelepítettem, szóval nagy tétben fogadok bárkivel, hogy EZEN A TELEFONON NINCS ILYEN MENÜPONT, de még csak hasonló sem.

    Konklúzió: EZEN A TELEFONON NEM LEHET ALKALMAZÁSOKAT FUTTATNI MERT KILÖVI ŐKET. Pont. Semmit. Egyet se. Legalább 4-5 ilyen appot kipróbáltam, az egyik fél percig fut, a másik elmegy 10-t is. Ennyi a különbség köztük. Se ébresztőt, csak a gyárit. Ez a telefon maga egy vírus, és minden mást kiöl a közeléből. Volt már ilyen selejt kínai telefonom, az bekapcsolta magától a wifit és telerakta magát kínai appokkal minden reggelre. Lassan kezdem elfogadni, hogy ezek a dual simes kínai telefonok tényleg semmit nem érnek. Kell venni egy iphonet, azt tudja azt, ami az amerikai felhasználók 51%-nak elegendő, de azt tényleg tudja. Erről meg le kell menteni mindent és bedobni a kazánba és megünnepelni, hogy megmagasztaltam tőle. Azért a kazán, mert ütésüllő, tehát földhöz hiába vágom.

    Van egy B terv is, INOX-ból hajlítok egy takarólemezt és ráfúrom, így ha megfogom a telefont, nem a hangerőgombnál fogom meg és nem némul le óránként.

    Pedig amúgy jó telefon volt

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák