Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    Ha mostanában kellene venni telefont olyan 80 ezer körül + - kevésért lehet jobbat választani a mi 9T nél? Kuponnal kb ennyire jönne ki.

    Nagy elvárás nem lenne kijelző legyen minél jobb. Kamera elfogadható megteszi, GPS találjon jelet gyorsan. A noch nem túl szimpatikus tehát ha nincs előnyös, ha van kicsi legyen. És azért jó lenne ha a droid verzió napra kész lenne még egy darabig.

    Nézegettem még:

    - Xiaomi Redmi Note 8 Pro // mtk procival nem tudom milyen lesz

    - Huawei Honor Note 10 // nem tudom kuponozható e a kívánt ár környékére és hogy most tramplee parádéra mennyire kell izgulni a Honor miatt még soha sem volt huaweiem

    - És Lenovok, családban volt már régebben több is, jól szolgáltak, most ez az új vonal nem tűnik rossznak Lenovo Z5s, Z6, Z6 Lite, de nem tudom rom ügyileg hogy áll jelenleg a márka. Nem szeretnék abba belefutni, hogy már most sem túl aktuális a droidverzó és frissítés nem lesz rá.

    Mindent meghallgatok pró és kontra érveket is egyéb ajánlásokat is. Annyira nem létszükséglet még most berendelni a telót tudok várni még ha esetleg ez vezethet valahová.

Új hozzászólás Aktív témák