Új hozzászólás Aktív témák

  • kovik1989

    csendes tag

    Sziasztok!

    Vásárlással kapcsolatban kérném a véleményeteket.
    Egy idős kollégám kért, hogy segítsek neki telefont választani. Mindenképp dual sim-esre lenne szükségse. A telefonokhoz nem nagyon ért, de elég ügyes, gyorsan megtanulja.
    Namost én meg a dual simes telefonokban nem vagyok képben :D Nézelődtem miket kapni mostanában, de nem nagyon tudom melyik a jó választás.
    Árban 60-90 közötti árkategóriára van lehetőség. Két külön szolgáltató kártyája menne a telefonba, és nem árt ha folyamatosan aktív mind a kettő, vagyis akár olynakor is jelez a telefonja ha épp beszél az egyik számon. Persze nem tragádia ha telefonáláskor csak az az aktív amit épp használ.
    Mivel idős, nem ártana ha üzemidőben jó lenne a telefon, mert elfelejtheti tölteni. Fotózni szerintem szeretne vele, bár eddig nem volt életképes kamerás telefonja. Talán az email-jeit is megnézi rajta.
    Fontos, hogy jó szervízháttérrel rendelkező márka telefonját ajánljam neki, mert ha gond van vele minden macera neki. Szoftveresen meg egyáltalán nem fog bajlódni vele, tehát egy stabil jól működő rendszerű telefonra lenne szüksége. Tehát valami egészen időtálló, jól működő készülék kell neki.

    Tudtok esetleg ajánlani pár telefont ami jó lehet?
    Én ezeket találtam, de tuti van más ami jobb lehet:
    https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/xiaomi/redmi-5-32gb-p396313049/#termek-leiras
    https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/huawei/p10-lite-32gb-dual-p362643009/#termek-leiras
    https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/honor/7x-dual-32gb-p389172547/#

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák