Új hozzászólás Aktív témák

  • feripalijani

    csendes tag

    Sziasztok! Pepsi p1s ről lenne kérdésem (gondolom még senkinek nincs a kezében ilyen).
    1. Mi a különbség a p1 és p1s között a gyakorlatban? Elvileg az egyik a kínai piacra van tervezve (én csak a p1s el találkoztam shoppokban).
    2. Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jó vétel lenne.(35k ból kijönne) és azért szerintem mondhatjuk már középkategóriás telefonnak. Amire nekem kéne/használnám:
    Telekomos telefonalas,mobilnetezes. "Közösségi" oldalak fb,insta. Youtube. És fényképezés. Ezek így a legfontosabbak, ehez kéne a motyó.
    3. A kamerája ennek is hiperpoláltan 13 megapixeles vagy valós a 13? (Azaz 8mp...?)
    4. Valami custom android 5.1 van rajta. Dido OS. Ez mennyire más vagy zavaró? Korlátozni fog bármiben ez a más oprendszer?
    5. Sajnos nem értek a chipsetekhez, gpu hoz satöbbihez, szóval nem tudom mennyire lenne gyors a telefon és mennyire tudná kezelni a full HD dolgokat (a lényeg hogy ne lassuljon)
    6. Van bármi ami miatt nem kéne megvennem ezt a telefont? Valami kiskapu dolog ami nem tűnt fel nekem? Mert hát nem minden arany ami fénylik.
    . Bocsi itt az amatőrösködésért, mostanság cserélném le a thl 4000 em aztán azért utánna akartam kérdezni itt a májsztróktól vásárlás előtt. A válaszokat előre is köszönöm!

    Üdvözlettel,köszönettel Ferkó Palkó Jankó!

Új hozzászólás Aktív témák