Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    Doogee X5 Max tesztecske

    A kamerája jobb, mint a HT3-é, de nem olyan jó, mint a Leagoo Alfa 5-é. A vaku rajta van, de igazából nem nevezném vakunak, még csak villanónak sem, talán valami gyertyalobbanás lehet maximum. Nem is tudom, hogy ennyire gyenge fényerőt láttam-e már kínai telóban valaha is.

    A GPS-e elég sztochasztikusan működik. Ablakban próbáltam, de 5 másodpercnél tovább nem láttam fix értéket rajta, nagyon ingadozik a jelerősség, és a látott holdak száma. Ebben jobb a HT3 és a Leagoo Alfa 5 is, talán az X6-tal kb azonos lehet. Ami a legfőbb tapasztalat, hogy úgy a legnagyobb a jelszint, ha fektetve van a teló, mintha mondjuk az autóban használná az ember naviként. Lehet, hogy tudatos tervezés eredménye, bár ezt a márkanév miatt a legkevésbé feltételezem. (inkább a korábban már említett AS szabvány a legkézenfekvőbb magyarázat rá)

    A telefon nagy, elég vastag, de legalább nehéz is. :D Kicsit idejétmúlt formavilága van, de megpróbálták feldobni ájfonos lukakkal az alján. Ha feldobni nem is sikerült, de mondjuk úgy, hogy nem lett túl ronda. Értesítő LED nyomokban sincs, ahogy a kapacitív gombok sem világítanak.

    Az ujjnyomatolvasó érdekességnek elég jó, de ember legyen a talpán, aki elsőre fel tudja nyitni. Ha ezt nem javítják szoftveresen, akkor többet árt a megléte a telónak, mint használ. ( értsd: valaki előbb vagy utóbb idegből földhöz vágja emiatt)

    Antutu benchmark alatt 24.700 pont körüli eredményt hoz, ugyanezen verzióval a HT3 22.500 körül.

    Antutu battery test alatt 11.800 pont, ehhez mérten kikapcsolásig 8 óra 20 perc kijelzőidőt produkált is a teló.

    Akksiról még nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi fog belemenni, mire tele lesz, de nem kis darab akksi van benne. Ami fontos, hogy ez 1 A-rel tud tölteni, nem csak 0.6A körül.

    Nah, hogy zavarodjon meg, most nézem, hogy van hozzá frissítés a needromon, tehát OTA frissítés vagy nincs a telóra, vagy nem működik a 20160516 verzión. Frissítés után visszatérek az ujjnyomat témára, hátha sikerült javítani.

    MOD: NEM TUD B20-at, sőt 4G-t sem. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák