Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz zedok #122954 üzenetére

    Sógornőmén kicseréltük a törött részt. Itt találsz alkatrészt, csak arra kell figyelni, hogy WCDMA verzióhoz valót vegyél.

    kabalthenbk:
    - Gondolom hívás előtt alapból megkérdezi, hogy melyik kártyával akarok hívni. Beállítható, hogy bizonyos számokat mindig az egyik kiválasztott SIM-mel hívjak?
    Alapesetben mindig rákérdez, de beállítható az adott számhoz a preferált kártya használata.
    - Miként működik pl. tárcsázáskor, hívás előtt mindig megkérdezi melyik számomról menjen ki a hívás?
    Igen, miután rányomsz a hívásindítás gombra, felugrik a kártyaválasztó ablak. Ugyanez sms küldésnél is. (Azért azt érdemes tudni, hogy néhány play-ből letölthető alternatív tárcsázó/sms küldő app nem támogatja a dual sim-et, így ezek mindig az 1-es slotban lévő kártyát fogják használni.)
    - Egy céges és egy magán kártyám van. Megoldható valamilyen ütemezéssel, hogy egy bizonyos időintervallumban előbbi "ne zavarj" üzemmódban legyen? Azaz nem akarom kikapcsolni, de az értesítéseit nem szeretném hallani.
    Passz, valószínűleg külön app-pal megoldható. Talán más majd tudja a választ.
    - Hívást fogadni/indítani mindkét kártyával szeretnék, mobilinternet csak az egyikről menne. Ez "aktív", vagy "passzív" dualsim használatnak minősül?
    Nálam ugyanígy van, magán kártyán megy a mobilnet állandóan, céges kártyán pedig csak hívás indítás/fogadás. Ez így passzív, másnéven dual standby. Csak akkor kapcsolódik le az egyik kártya, amikor a másikon hívásban vagy, ha neten kapcsolódik, akkor mindkettőn fogadhatsz/mindkettőről indíthatsz hívást.

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák