Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Milestone2 #121600 üzenetére
Vigyék a macit a málnásba... de legalább 3x, és lenyugodnak.
De ha majd 3 gyerekük lesz otthon, akik miatt se éjjelük, se nappaluk, akkor szintén nem lesz erő hülye vitákra.
Én sem vitázgatok senkivel. Szórakozni járok ide. -
törölt tag
Az ország ezen részén, ahol lakom még nem esett, de éjjelre 30 millit mondd....Csak annyi időre kell kiállni, amíg az leesik
-
salaud
aktív tag
válasz Nerazim #121595 üzenetére
285 napja regisztráltál és a rangod "Fanatikus Tag". És ezek után leírod, hogy: én nem bújom 0-24 be ezt a telibe....internetet. Ezek után tudod mennyire vagy komolyan vehető?
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Graphics
Jómunkásember
Egész héten itt vonul topicban, hogy rohadna meg
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
punky10
addikt
válasz zolipapa66 #121607 üzenetére
Akkor hajrá...
Én még most értem haza...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
_Hodor_
tag
A vicc az, hogy pár hete a fórum közösség még örömtáncot lejtett, hogy egy bizonyos fórumozó társ kis pihenőt kapott..
Szerintem most sokan vissza sírják azokat az időket -
Atomcsirke
aktív tag
válasz zolipapa66 #121587 üzenetére
Gyanítom, olyan Volkswagen-Seat-Skoda jellegű áthallások vannak csak a termékek között. Eddig TCL telefonnak még nem találtam egzakt Alcatel (=TCT) megfelelőjét, bár kétségtelenül ők az EMEA régióban ténykedő TCT anyacége.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
raulicio
senior tag
válasz paolinho #121512 üzenetére
Az Apollo Lite-ot én is nézegettem. Egy kicsit túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, de ugye a remény hal meg utoljára.
A giztop meg kb annyira megbízható, mint bármelyik kínai webshop. Még akkor sem biztos semmi, ha valamire azt írják, hogy van készleten, szóval a pre-sale az meg totál lutri. Sanszos, hogy ha most kifizeted, akkor még hónapokat várhatsz a telóra és ha olyan szerencséd van, hogy az első darabokból te is kapsz egyet, akkor esélyes, hogy bugos lesz még mint a franc. Szóval én azért megvárnám, hogy kijöjjön ténylegesen legalább az első széria. -
zolipapa66
tag
válasz Atomcsirke #121611 üzenetére
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
nyisziati
veterán
válasz zolipapa66 #121570 üzenetére
Hát nem túl meggyőző ez a Meizu.
3 GB RAM, de csak 450 MB szabad.
~40.000 antutu pont. Ennél még a Redmi Note 2 is többet ad. Sőt, a lassan 2 éves Honor 6 is. Írja is a tesztelő a játéklagot.[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Üdv!
A telefonom(Siswoo i7) két sim-es dual standby-s. Nyáron Ausztriába megyünk ahol a másik foglalatba egy osztrák feltöltő kártyás sim-et teszek, azzal fogunk internetezni. (wifi hotspot-ként lesz megosztva az internet)Jól értem, hogy fog működni az internet, de ha jön egy bejövő hívás, vagy én hívok valakit, akkor addig az internet megszakad?
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok!
Egyszer valaki linkelt nekem egy driver*.com oldalt ahol mobilok es sok mas specifikacioi vannak. A *-ozott reszre sajna nem emlekszem es a telefonom memoriajanak sem tett jot a cache torles... Ebbol a szempontbol. Keresni meg hiaba keresem, nem talalom... Tudna valaki segiteni a teljes url-lel?
Koszonom!jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz zolipapa66 #121613 üzenetére
A Bloomberg céginfója illeve a Linkedin viszont ezt. Az Alcatel saját oldalának garanciális infója is TCT Mobile Limited-ként hivatkozik a cégre.
Azaz az Alcatel telefonok gyártója a TCT, ami a TCL egyik leányvállalata. Szvsz nem volt rossz az a Volkswagen-Seat -Skoda hasonlat.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
SimS
senior tag
Üdv
Keresek alternatívát a Redmi 3-nak. Ezt néztem ki, mivel a speckója igen jónak tűnik, a gond vele, hogy nem tud magyarul és mivel nem nekem lesz, ez sajnos szempont.
Van még valami életképes hasonló kaliberű (aksi, ram, OS, kijelző) készülék a $200 alatti árkategóriában, amihez van nyelvesítés? Esetleg nyitható a bootloader és végül tudna magyarul a Redmi 3 is global rommal?
Köszi,
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
nyisziati
veterán
válasz tibcsi0407 #121626 üzenetére
A mostani telómban 1 GB mellett 300-400 mega szabad hely van (és kevés, elég egy kis fácsé vagy több nyitott lap, hogy elfogyjon). Ha váltanék, akkor minimum a dupláját szeretném.
Különben is, 1,2 giga csak Androidra?! A Windows-om nem zabál ennyit, és az desktop rendszer.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
veterán
válasz tibcsi0407 #121626 üzenetére
A rendszeres nézegetés élményéhez minimum 500MB szabad RAM kell
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #121630 üzenetére
Biztos ismered az e-pénisz fogalmát....ez csak arra jó....ki nem sz@rj@ le mennyi szabad memó van, amíg gördülékenyen hasít a telefon...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Outlander
addikt
válasz Milestone2 #121631 üzenetére
Ki nem carja le, ki nem carja le... de azért mégiscsak mindenki 3gb-osat nézeget minimum és nem az 1 gb-osakat.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Milestone2 #121631 üzenetére
Nem vagyok ellene a sok RAM-nak, a ma érkező Le 2 Pro-ban is 4 GB lesz. De ha több lesz szabadon mint 1 GB, akkor levonható a konzekvencia, hogy kár bele annyi.
utdetailing.hu
-
nyisziati
veterán
válasz fateless #121629 üzenetére
Engem se izgat a szabad RAM, csak ne laggoljon. Ígérem, ugyanúgy nem fogom nézegetni, mint ahogy a romcseréről is leszoktam. Mert már nincs rá szükség.
Sőt, még a Greenify-ról is lemondok, ha fácsé+Viber+böngésző akadásmentesen elfut úgy, hogy váltásnál nem tölti újra az egész hóbelevancot.
-
Bigmasterl
tag
Redmi 3 pro-t honnan érdemes rendelni, úgy hogy vámolás mentes legyen valamint eu -s garancia? Előre is köszi
-
Soká
senior tag
válasz Bigmasterl #121635 üzenetére
A (#121633) hozzászólás utolsó sorának linkje jó lehet neked.
-
tibcsi0407
félisten
Hopp. Még egy best-buy LeEco.
utdetailing.hu
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #121637 üzenetére
Hahh, milyen ismerős koncepció....egy verzió MTK-val, egy verzió Snapdragonnal...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #121637 üzenetére
Erre pályázok én
Snapi most jobbat nyújt ebben az ársávban.
Aksit tolhatták volna 4000-esre
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tibcsi0407
félisten
válasz Milestone2 #121639 üzenetére
Bevált recept. Csak most az MTK és a Snapi között ebben az esetben nincs akkora szakadék.
(#121640) Duliee
Nem kizárt, hogy még a B20-at is meglépik, ahogy a Le Max 2-vel is tették. Nem lepődnék meg.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #121641 üzenetére
[link]...ez lenne az ahogy a kimovile ellképzeli? vagy ez másik brutál készülék?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Milestone2 #121642 üzenetére
Ez másik, már kapható . Ebben van B20 is. A LeEco honlapján is fel van sorolva az LTE sávok között. 370 Dollár körül van a legkisebb verzió. (4/32)
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #121641 üzenetére
Néztem ezeketa LeTV-ket, jónak tűnnek, főleg, az árukhoz és képest és azt láttam, hogy némelyek, bár nem mind, kezelik a B20-t. Fura, hogy egyik igen, másik nem, miért nem mind? Sajnos épp a drágábbak közt találtam olyat, ami kezeli, de hátha az olcsóbbak közt is lesz B20 támogató modell.
Ha csinálnak 14x7 cm körüli telót, talán még elcsábulok[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #121645 üzenetére
Értem, csak fura hogy a kisebbekből nem szánnak felénk, holott talán árban nem dobna sokat a B20 támogatás.
De hát így döntött a vezetőség gondolom Legalább ők szánnak ide is készüléket, aztán hátha bővítik a listájukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest