Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz Crytek #120100 üzenetére
Cubot H2 (31K antutu) 120$, Ulefone Power (34K) 160$, Oukitel K6000 Pro (32K) 170$, Innos Yi Luo D6000 (28K) 235$. Árak Kínából szállítva.
Ezek mind megfelelnek a kívánalmaidnak. A Cubot és az Innos pedig a 150 mm-be is befér, de a többiek is csak milliméterekkel vannak túl rajta.
EU raktárat rádbízom.
Ja és az Innosnak gyönyörű, full HD-s kijelzője van.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz nyisziati #120106 üzenetére
Cubot-ról semmit nem tudok mennyit bír az az akku.
Ulefone felejtős 6000-es akku de gyér a tulajok leírása alapján
Oukitel erről se sok infom van akku idő terén meg ez nekem a legnonamebb mind közül
Innost pedig a dupla akku miatt mellőznöm + ugye gyenge.Next PC Upgrade: 2022
-
Graphics
Jómunkásember
-
Crytek
nagyúr
válasz Graphics #120109 üzenetére
Mivel majd 3 éve kényszerből vettem az Mi2-met hidd el elég időm volt azóta nézegetni.
És azt is hidd el én el tudom dönteni nekem mi a gyenge és mi nem. Szerencsére az emberek töltenek fel YT-ra gameplay videókat és látom az innos vér gyenge.Ennyi erővel én is gondolhatom azt ,hogy élvezetből nem képesek itt feldolgozni egyesek, hogy valaki használja is a mobilját nem csak a zsebében van dísznek...
Next PC Upgrade: 2022
-
hevizms
addikt
Olyan jókat kuncogok mindennap ezen,hogy hogyan bedőlnek páran mindig ennek
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Crytek #120110 üzenetére
Használjuk mindannyian. Mégse nyomjuk így a hisztit. Én évente néha több telot látok mint az átlag..
De nem kinlodok itt, hogy mit vegyek már...ott a google, megnézem, kikeresem itt de nem vajúdok évek óta....Tehát, ha én, felnőtt fejjel felerem ésszel, hogy nem idegelek ki másokat....akkor vajon miért nem megy neked
Amennyi energiát a sirankozasra fordítasz, már megvalthattad volna a világot .
Én is raerek neha, de hogy Te ennyit tudsz fordítani a forumtarsak hatásos kínzására, azt már tanítani kéne..
Befejezhetnéd már....
@trouble: Innos D6000
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
buca84
őstag
válasz Graphics #120113 üzenetére
Nem csak itt csinálja. Minden újonnan megjelenő telefon topikban is.
(#120112) trouble
Innos D6000. Coolicool EU
Azért én rákérdeznék minden EU raktárral rendelkező boltban, hogy tényleg van-e készlet. Vagy fataless fórumtársat, hogy eladó-e még az Innos D6000-e?[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz #79335424 #120115 üzenetére
Nekem nem fáj. Csak állandóan veri a nyálát és nálam most telt be a pohár (vagy front van, nem tudom). Igaz, nem is kellene reagálnom rá.
Rákerestem a hsz-ere visszamenőleg a topikban. Hamar abbahagytam az olvasást.Amúgy általában a nőkre szokták mondani azt, hogy döntésképtelenek... Tisztelet a kivételnek.
Szerintem a B20 és kamera nap mellé most már lehetne egy Crytek nap is.
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Ha már a napi hittérítésnél tartunk
K6000 Pro tetszik. Van valaki itt akinek negatív "élménye" van bármilyen téren az OUKITEL márkával?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
svgyula
addikt
válasz Crytek #120110 üzenetére
Szia! Nos nem kell nézegetni! Ha megveszed a mostani kiadású leggyatrább dzsunga telefont az is jobb mint a három évvel ezelőtti! Kicsit bizonytalan vagy nem? De lehet, hogy csak talán, vagy mégsem?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
fudi2002
veterán
válasz IldiH #120121 üzenetére
Igen arra emlékeztem, hogy Nektek kettő is van és pozitív. Gondoltam hátha valaki negatívat is tud írni.
Nekem egy kompromisszum van (mert hát mindenben van ugye ), hirtelen kereséssel nem találtam mögötte nagy fejlesztői közösséget. (miui miatt örültem volna neki)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
laychi
veterán
Gearbest eu raktárral van?
207 euroért kapni már ott redmi note 3 pro-t (3/32g változat) -
svgyula
addikt
válasz Crytek #120127 üzenetére
Inkább mond azt, hogy nem is kell telefon! Mivel van csúcskészülék! Csak ugye azt meg kell fizetni! Ne a "trabantokat" nézegesd ha a "ferrari" színvonalat akarod! Viszont egy "spojleres" trabant soha nem lesz ferrari max porse egy csattanás után
A "nem vagyok bizonytalan" fogalmat én azért három év után erősen átgondolnám...........Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
laychi
veterán
válasz Crytek #120127 üzenetére
"tudom mit akarok venni ,de olyan még nincs"
Akkor te tudsz beszélni a semmiről nap mint nap 0-24
Szerk.:
keresd fel az ALCOR-t magyar cég,tableteket gyártanak kínai(talán egyéb belsőségekből is),hátha rá tudod beszélni őket egy ALCOR Cryphone legyártására[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz svgyula #120129 üzenetére
Mutass már nekem egy csúcs készüléket ami nekem megfelel.... ne keress nem létezik ilyen.
Mate8-at felejtsd el az lenne az egyetlen értelmes de nekem telefon kell nem táblagép.RVR400: Soha mert nekem nem kell dual sim. Csak ez a topik jól pörög...
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
laychi
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Crytek #120135 üzenetére
Befejezted végre?
Mai nap rólad szólt.... Legyen ennyi elég.
Kezd sok lenni, nem igaz, hogy neked nap mint nap szerepelned kell.nem bírod ki,hogy nemasagban legyel pár napot?
Ha még nem is kell a dual sim, akkor finoman kérünk, hogy ne rombold a meglévő közösséget!
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
WOT-H-A-C
veterán
Még mielőtt átcsap az egész személyeskedésbe, tényleg bekéne fejezni!!
Crytek neked, meg tudom ajállani a "milyen okostelefon vegyek" topikot. Úgy néz ki kínai vonalon, neked most nem terem babér.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Beni2360
félisten
válasz buca84 #120116 üzenetére
Szerintem a B20 és kamera nap mellé most már lehetne egy Crytek nap is.
Nem lehetne egy ilyen szép időre való tekintettel egy SÜS FEL NAP?
Más ha ennyire kell az a fránya nagy aku, akkor nem lehet egy 10.000 A -s vékony powerbankot mellé rakni egy vezetékkel oszt hagy szóljon. (Akár zsebbe, vagy táskában és ennyi.)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
janakbacsi
őstag
zopo hero 1 vagy zte blade s6 javasolt inkább? tartalék készüléknek kellene.
köszönöm a segítséget."You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
törölt tag
válasz sbwolf #120136 üzenetére
Ugye? Az Amoledről hajlandó vagyok lemondani. Egy home -ba integrált ujjlenyomat szkenner kéne bele, meg egy infra és nem is keresnék tovább telót. A 6595, 3/16 +SD nekem bőven elég. Esetleg 6-6,5" még jól jönne az 5,5" helyett. De, ez a ZP999 3X sztem jó kütyü.
[ Szerkesztve ]
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Help please!
Ismerősnek kellene telefon. Szempontok:
- csajos legyen (???)
- 5 - 5,5 inch
- erős aksi
- jó kamera
- szép kijelző
- stabil, gyors működés
- dual SIM
- min 32Giga ROM (vagy dual SIM mellett még sd foglalat)
- 4G előny
Keret 250USD[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Alabástrom
senior tag
És Kínában szabad telefont venni? Vagy csak ROM mókusoknak, akik utána honosítani tudják maguknak?
Szerk - úgy értem, hogy Kínában bemegy az ember a bótba, és levesz egyet a polcról, amit utána itthon tervez használni...
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Alabástrom #120145 üzenetére
Igen veszélyes. Fõleg ha látják hogy külföldi vagy. Olyan hamar kapsz klónt még a nagyobb gyártókéból plázákban, telefonboltokban, hogy csak na.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Most ismerkedem egy Leagoo Elite 5-el.
Annyi a problémám vele, hogy sd-kártyáról telepített apk-nak nem teszi ki az asztalra az ikonjait.
Alkalmazás keresőből meg lehet nyitni, de ikon nincs.
Tud ebben segíteni valaki?
Köszönöm szépen! -
zolipapa66
tag
válasz Milestone2 #120147 üzenetére
Meg nem árt, ha beszéli a mandarint , de kár egy telefonért oda utazni
Biztos nem, mert nem EU s frekvenciás lesz.[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest