Új hozzászólás Aktív témák

  • Surda-

    őstag

    válasz gipsztigris #117763 üzenetére

    Nem,még sosem volt, mesélj,milyen az!? :D

    Nem tudom miért kell ezt megküzdenem minden egyes alkalommal,de leírom ötvenedszer is,hogy mobilkamera és mobilkamera között óriási különbség van.
    Aki nem látja egy Iphone 6 és mondjuk egy zsír új Xiaomi Note 3 pro videoja közti különbséget, azt csak sajnálni tudom,hogy élet egy ilyen fontos részéből kimarad.
    Persze biztos nem DSLR minőség,de nem is mondtam,hogy az az elvárásom..
    Lógott nekem eleget a nyakamban DSLR, cipeltem a táskáját 3-4 objektívvel,tudom milyen jó érzés, mennyire praktikus,eszem ágában sincs azt venni.
    Viszont érdekes helyeken járok, amennyire csak lehet jó minőségben örökíteném meg.
    Elhiszem,hogy van aki nem szeret fotózni ,de ehhez semmi közöm.
    Én meg nem játszom,de ettől még nem szólom le azt,aki játékra veszi és napi 5órában online nyomja,ő dolga,hogy erre megfelelő telefont választ.
    Mielőtt még valaki belekezd,hogy mennyi az Iphone 200ezer... , én nem azt mondtam,hogy nem drága az iphone pl az említett xiaomihoz képest,hanem azt,hogy azért vannak jó kamerás gépek, nem lehetetlen dolgot kérek.
    Azt sajnálom,hogy az általam pl nagyon szeretett Xiaomik ezen a téren nem domborítanak,konkrétan szerintem egy 5évvel ezelőtt gyártott Iphone 4S jobb képeket,videokat csinál, tehát szerintem jogosan várok el némi fejlődést.
    Annál is inkább mivel kb az összes telefon marketing bullshitjében előjönnek azzal, hogy milyen jó képeket csinál és mindenki fotózgat agyba főbe a telefonjával.

    "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

Új hozzászólás Aktív témák