Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    válasz WOT-H-A-C #104087 üzenetére

    No akkor már hárman vagyunk akik ebben a kategóriában keresgélnek. Én kb 1 hónapja bújom a teszteket, azóta vacilálok. Szerintem akik életük első kínai telefonját veszik - mint ahogyan én is - azok első sorban a kínai cégek megbízhatóságára/minőségére kíváncsiak. És igen, talán jogosan, hiszen itt a két véglet: vagy qrvajó valami tőlük vagy nagyon gány. Mivel semmilyen infó nincsen sehol a kici kínai cégekről ezért itt kérdeznek, mint ahogyan én is. A többi paraméter - és az egyedi igények - amelyek alapján a vásárló meghozza a döntést már szubjektív.

    Mi csak annyit látunk amennyit az oldalon írna a kici kínaiak. Mondjuk az Elephone p3000s nek olyan promója van egyes oldalakon hogy csak na, szép, színes, csicsás, csilivili. Nem csoda ha sokan belefutunk ilyen készülékekbe amiről utólag kiderül hogy pl melegszik stb.

    És ugyan ez a helyzet a megbízható boltokkal is. És igen, a tudatos vásárló kérdez, időt és energiát fektet bele hogy utána járjon és ez alapján hozza meg a döntését. És azzal is tisztában vagyunk hogy nem a szelet kicsi, hanem a pofánk nagy, azaz: qrvanagy a kínálat egy olyan palettán ahol hatalmas a szórás.

    De talán kiindulópontnak kellene egy sorrend a megbízható kínai gyártókról és a megbízható shoppokról, eladókról. A jiayiu pl hová tartozik? "A" vagy "B" vonal?

Új hozzászólás Aktív témák