Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
borist
tag
Román, Szlovén oldalakon már a 10" is árulják 68000 bruttó átszámítva.
[link] -
borist
tag
[link]
új model -
borist
tag
-
borist
tag
Megrendeltem az xpadot, pár óra múlva megkapom, majd leírom a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
borist
tag
3 napja nyomogatom az xpad70-et, még mindig tetszik, tehát nem volt csalódás. Kijelzője megfelelően érzékeny, 4:3-mal semmi gáz eddig, képe szép. Sebességével nincs gond, bár nagyon nem tudom mihez hasonlítani. Akku kb 5 óra, ha minden megy, ebook olvasáskor 20% fényerővel, wifi kikapcsolva nagyon sok lehet, alig merül. Ami zavaró, egyes alkalmazásoknál a gombok alul vannak, valamikor felül, valamikor forgatható, valamikor nem, egyszerűen nem tudom melyik a teteje, alja, oldala...
-
borist
tag
A skype-ot nem tudom felrakni xpad 70-re "This app is incompatible with your Phone."
valakinek nincs ötlete?
előre is köszi -
borist
tag
válasz 4marul4 #5607 üzenetére
a skype nem oldódott meg, nem igazán értem.
Kingston microSD Reader [link] olvasót vettem, pár száz forint,kikapom a microsd-t és ebbe beledugva már usb is, nem kell kábelt cipelni, a kütyü a neoprén tokban van, plusz a töltő, nem olyan nagy csomag ez így, pont ezért nem bánom hogy 7", mert biza 3 óra könyvolvasás után épp elég ezt tartani.
10 perc alatt nem derül ki szerintem, hogy mi a különbség a 300-400-vagy 600-700 gramm között -
borist
tag
válasz dario_p #5619 üzenetére
szerintem gördülékeny, nem akad a net, a beágyazott videók mennek rendesen flas10.3-mal van nekem
komolyabb játékaim nincsenek, angry birds tökéletes, csík eddig nem volt egyiknél sem amit letöltöttem, de ha belegondolsz a telefonok kijelzője sem 16:9-es, ezért csak van a progikban valami optimalizálás a felbontásra
ami engem zavart, mint írtam is, valami elfordítható, valami nem, valami fejreállítható, valami nem, sokszor ezért az android gombok alul vannak
de az is lehet, hogy én vagyok csak gyík...
a legviccesebb, hogy van benne navigáció, GPS meg nincs, de simán megmondja hol vagy (70méteres pontossággal), és útvonalat is tervez
talán a wifi jelekből veszi ki a zoxigént -
borist
tag
ok, hétfőre megnézem, nem fog menni szerintem, de én arra gondoltam, hogy a környezeti wifi jelek alapján pozícionál, a szomszédok wifijét nem tudom kikapcsolni, max kimegyek a pusztába egy próbára
de lehet rosszul gondolom...rákérdeztem egyestleges gyári bill tokra, ezt válaszolták:
A kiegészítők tekintetében jelenleg egyeztetések folynak még a gyártóval. -
borist
tag
szia
nekem másfél hét után először sikerült, 100%-ra, pedig esténként van feldugva, én sem értettem a 99%-ot, de most már elmegy 100-ig utána 4-5 órát bír. (ami feltünt, elég sokáig kell tülteni )
tudsz olyan alkalmazást ami kb megjósolja a hátralevő akkuidőt? mert én amit eddig találtam %-ot ír csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest