-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
Nincs ebben semmi tanulság.
Az az USB csati már repedt volt amikor bedugtad a gépbe a transformert.
Arra vigyázz hogy a transformer USB kábelét ne törd el.
Üdv
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Brain75
senior tag
Szia
Ha jól látom sikerült a PC USB csatiját beletörni a transformer töltökábelébe.
Fogj egy tűt vagy egy nagyon hegyes csipest és szedd ki azt a darab műanyagot a csatlakozóból.Menni fog ne aggódj.
A PC-n viszont azt az USB csatit felejtsd el végleg mert eltört.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Brain75
senior tag
válasz Exelsior #5794 üzenetére
Sajnos így nem működik. Próbáltam, de a telepítés végén azt mondja hogy nem telepíthető.
Más ötlet ??
-
Brain75
senior tag
válasz CHIPman #5785 üzenetére
Leírná valaki hogy hogyan lehet xpad-70-en manuálisan frissíteni ADB-vel a market alkalmazást ?!
-
Brain75
senior tag
Szia
Ha nagyon kell akkor én tudok csinálni ilyen kábelt.
Magamnak is én csináltam mert amit itthon vttem OTG kábelt az nem volt jó.
-
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
válasz 4marul4 #5690 üzenetére
Multi kártya olvasó volt, de nem próbáltam CF kártyával mert az nincs itthon sajna.
Amúgy meg semmit sem kell állítani a tableten, de csak a saját file browserével lehet tallózni az USB eszközöket.Hapedig valaki akar venni OTG kábelt akkor kifejezetten így kell keresni hogy mini USB OTG kábel.
Nincs szükség semmi trükkre csak egy működő OTG kábelre.
Nekem is voltak problémáim pl. számítógép és az Xpad összekapcsolásával, de miután felismerte HTC Hero-nak utána letöröltem az eszközök közül és újra detktálásnál más USB mass storage-nek ismerte fel. Innentől kezdve simán láttam a belső 4GB-os tárhelyet és írni is tudtam rá.
Szóval nekem idáig minden működött a külső 3G modem kivételével, de az is csak azért nem ment még mert nem tudtam kipróbálni.
-
Brain75
senior tag
A külső 3G támogatást még nem teszteltem de működnie kell.
Holnap visszaszerzem a 3G modememet és letesztelem./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Brain75
senior tag
Nekem megy az OTG az Xpad-70-en az OTG.
Én speciel csináltam egy OTG kábelt magamnak és simán meg rajta a pendriveom és a memóriakártya olvasóm is.
Mást még nem próbáltam de ezek tökéletesen mennek.Üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Magisk
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest