Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
Nincs sajnos se box, se kábel.
Igazából ha jobban vissza gondolok, a leges legelső bekapcsolásnál rémlik, hogy akkor még láttam ott az elérhető wifi hálozatok menüpontban egy csomót. Csak akkor még nem foglalkoztam vele, be sem állítottam a jelszót, mondom majd később. Aztán ugye utána történt többször is fogpiszkálós indítás, boot menübe variálgatás, indítás a CoeELecről(SD-ről) illetve androidról. Ismerkedtem az egész boxal, mi, hogyan, merre, meddig... Aztán mondom akkor nézzünk föl a netre, és akkor látom, hogy nincs egy elérhető wifi hálózat sem és nem tudom melyik műveletnél tűnt el. Szerintem, hardweresen jó lenne ez, csak sikerült elcsesznem ezekkel a különböző frimware próbálgatásokkal.
Az a soros portos ránézés, az hogyan van?
Korábban csicsóka is említett valami ilyesmit. Idézem: "Még mielőtt kukába vágod, nézz rá UART-n, ott vannak a csatlakozási pontok az eMMC mellett, a nyák szélén"
Ezt, hogy kell csinálni? Nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest