Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
AsakuraDave #44367 üzenetére
A napokban meg azt olvastam, hogy a hajók üresen vesztelgelnek a kikötőkben, a személyzet nem hajlandó elhagyni őket, mert várják a fizetésüket, amivel hónapok óta tartozik nekik a tulajdonos cég. Most akkor mi van?
Ugyanakkor azt is írják, hogy az USA-ban ott állnak a teli konténerek és nem történik semmi. Felfoghatatlan.
-
Petykemano
veterán
válasz
AsakuraDave #44367 üzenetére
Nem tudom, jól értem-e?
Tehát üres (vagy legalábbis félig teli) konténerrel nem.indulNak a hajók.
Mi változott? Miért üres a konténer?
- Mert kínában a covid miatt állnak a gyárak?Ez nehezemre esik elhinni.
Ha erről lenne szó, akkor azért kéne szivárognia híreknek brutális kínai lezárásokról. Másrészt akkor az AMD, nvidia, tsmc és a partnereik is súlyos veszteségeket kéne elszenvedniük, hiszen nem érkezik meg az áru az eladás helyszínére.Szerintem hihetőbb magyarázat volna az, hogy a termelés zavartalan, csak más piacokra adják el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Háztartási gépek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest