Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz b. #48944 üzenetére

    Mert pl az 5700 (XT) a nemi arelonyon kívül semmivel nem rendelkezett amivel a 2070 vagy a super nem. Az a nemi arelonyt pont elnyelte az hogy később jött a kártya mint a Turing, utana kapaszkodott nem tudott RT-t és szarok voltak az őszi driverek.
    Pont elég volt az az árelőny, hogy elkezdjék vásárolni. Én is azért vettem 5700-et, mert azonos árban a gyengébb és -2GB-tal árult 2060 volt csak. Legyek hülye, és vegyem azonos áron a gyengébbet és kevésbé jövőállót (-2GB)? (RTX nem mozgatott akkor és még most sem.) Az, hogy később jött, mit is számít? Úgy mondod ezt, mintha meg lennél róla győződve, addigra mindenki bevásárolt Turingból. De nem, tévedsz.
    A driver mizériáról annyit, hogy október óta van meg az RX 5700 és sosem volt driver problémám. Tudom, én vagyok az egyetlen a világon. :D

    lényegesen gyorsabbnak lenni és olcsóbbnak.
    Minek? Csak lemondana az AMD a profitról és úgy sem változna az emberek hozzáállása. Akkor is NV-t vesznek. We love it here!

    Ez így van a televíziónal kocsiknall cigaretta piacon bárhol. Ezen csak itt ertetlenkedtek páran, és csodálkoztok miközben az élet többi területén magatok sem a legolcsobbat veszitek mindenből, elég a hűtőbe vagy a garázsba benezni.
    Téves összehasonlítás. Nincs range szartól a luxusig, mint máshol, hanem van két gyártó, kik mindketten jó minőségű terméket gyártanak, csak nem full range-ű a portfólió. Mintha csak a BMW és Mercedes gyártana autót, de míg a Mercinek ott van az S osztály és a Maybach, addig a BMW az utóbbi időben csak legfeljebb a C osztálynak állított volna ellenfelet az 5-ös sorozattal, de most várjuk, hogy kijöjjenek az új 7-essel.

    Nyilván jobb lett volna, ha előbb jön az AMD, de 600 dollárért szerintem 1 hónap múlva is jó lesz a 3080-at megfogó nagy Navi, nem csak most. Inkább adják ki később, de ne bénázzanak, mint ahogy tették az 5600XT-nél vagy ahogy az Nvidia tette az elmúlt napokban.

    (#48946) Malibutomi: +1

    (#48951) Malibutomi: +1

    [ Szerkesztve ]

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák