Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Yutani #48935 üzenetére

    Igazából jó lenne tudni ilyenkor miről beszéltek úgy általában.
    Mert pl az 5700 (XT) a nemi arelonyon kívül semmivel nem rendelkezett amivel a 2070 vagy a super nem. Az a nemi arelonyt pont elnyelte az hogy később jött a kártya mint a Turing, utana kapaszkodott nem tudott RT-t és szarok voltak az őszi driverek.
    Mint írták már felettem jó lenne egyszer meghatározóak dominánsnak lenni, azaz időben kijonni a válasszal,előbb levaltani a konkurencia generációját mint azt teszi saját maga, lényegesen gyorsabbnak lenni és olcsóbbnak.
    Ami most van az kielégítő az AMD közösségnek de kevés az atallitashoz..
    Ez így van a televíziónal kocsiknall cigaretta piacon bárhol. Ezen csak itt ertetlenkedtek páran, és csodálkoztok miközben az élet többi területén magatok sem a legolcsobbat veszitek mindenből, elég a hűtőbe vagy a garázsba benezni.
    Milyen jó lett volna, ha most a 6900 ról beszélnénk hogy 600 dollárért lezuzta a 2080 Ti-t, de helyette arról beszélünk, hogy talán hozzá a 3080 kártyát, Amúgy ezért sietett Nv. Marketing.
    Mondom ezt úgy hogy ha jó lesz a Navi ismét teszek vele egy próbát ahogy tavaly is tettem. Számomra a jó az RT - t jelenti.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák