-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Televan74
nagyúr
-
HSNet
aktív tag
válasz nemadom-meg #26038 üzenetére
Ne aggódj, vagy az ASUS vagy az AMD számozása értelmetlen.
A 2017/05-ösben említett AGESA 1006 a 0805-ös BIOS óta (2017/06) megvan. A 4008-as verziónál említett AGESA 1002a alatt vagy a Ravenhez, vagy a Pinnacle-hez való frissítést értik (csak valamiért nincs neki külön sorszáma).
Bármilyen olyan lapban, amiben a Raven (2x00G) támogatott, biztos hogy 1006+ os AGESA van.In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nemadom-meg #25503 üzenetére
Őőő.. Ebbe a nem helyezzük áram alá részbe bocsi, hogy belewau, de pl. elsőre Nekem a mortar nem reset-elt úgy, hogy csak rátettem a jumplert.. Pedig azt írja, rajta volt úgy 2-3 percig, bekapcs, semmi.. Egyszer ráindítottam, kikapcs, majd indult is.. Szal érdekes ez.
A lényeg, hogy gond nem lesz, persze, van olyan lap ami el sem indul, hogy van jumpler a jbat-on.
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
Szerintem egy laikusnak ez így kiváló, hozzád kellett volna fordulnom először. Köszönöm, most már minden világos.
A problémát az okozta nálam, hogy úgy értettem, hogy a JBAT1 az a 4 tűre vonatkozik, de most már értem, hogy csak a bal oldali kettőre. Egyes lapoknál úgy láttam, hogy a jumpert át kell rakni egyel balra pl, ha bios resetre van szükség, ebből indultam ki és hittem itt is így kell. Azokon mintha alapból is fent lenne a jumper úgy rémlik nekem. Talán azok 3 pinesek.Az a baj sokan nem tudnak jól magyarázni, mert ők maguk kenik vágják, de átadni már nehezen tudják. Ezzel nincs is baj, sokszor én is vagyok ezzel így.
A te leírásoddal viszont végleg megértettem az egész folyamatot.
Köszi mégegyszer!!! -
oravecz56
aktív tag
válasz nemadom-meg #25505 üzenetére
Szia ezt az ssd-t(Samsung 960 EVO 250GB M2 PCIe MZ-V6E250BW ) használom nagyon jo megvagyok vele elégedve.Csak MSI lapban.Én mégy 40-ért vettem 1 éve
[ Szerkesztve ]
Oszika
-
seven7
aktív tag
válasz nemadom-meg #25505 üzenetére
Én, rendben működik.
-
Beretvás
veterán
nekem nem akar hinni, pedig a kézikönyvéből linkeltem a képet.. Ha még most sem hiszi el falnak megyek.. igen 4 tüske van de a másik kettő mellett mást ír..
-
kaszas19
senior tag
válasz nemadom-meg #24924 üzenetére
Üdv.
Természetesen teszek fel képet.
2 db 1tb vinyóm van jelenleg.
A wd blue van a rendszer a sentinel 100/100% írrá.
A Hitachi az csak tárolásra használom az 100/94% az már régóta így állít.
Tegnap néztem pont a sentinel smart részét és talán a felpörgési idő vagy az elérési idő grafikonja olyan mint a szíverésem.A poén az egészben hogy ha lefutattom az aida64 memória teszjét akkor csiga sebességgel olvassa ki az adatokat, én úgy emlékszek hogy azt sokkal gyorsabban szokta kiolvasni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest