Hirdetés
- Nintendo Switch
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 2042
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz phanzetomox #3497 üzenetére
Húúú pedig azok szépek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz phanzetomox #3502 üzenetére
Itt azt írják minima 200 lityó, és növény nem szükséges
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
tetraodon travancoricus - törpe gömbahal avagy édesvízi gömbhal
Hol tudnék erről a halról magyar nyelvű információt szerezni, ugyanis ilyeneket fogok tartani mert eszméletlenül tetszenek, viszont sehol semmi róla.
-
poffsoft
veterán
válasz phanzetomox #3500 üzenetére
Nappaliban van, egy sötétebb sarokban, hogy a lehető leg kevesebbet stresszeljem őket, de a közlekedés simán előttük megy...
A guppik nem ívnak, álelevenszülők!
Nálam folyamatos a szaporulat guppiéknál is...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
-
phanzetomox
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes dolgok történnek egyébként a medencében. Kaptam 2 db nőstény xifót. Olvastam már róla, hogy ilyen párosítás esetén az egyik idővel 'hímmé válik'. Növesztett is szép hím farkat és hím ivarszervet. A durva viszont az, hogy rá 1 hónappal most a másik nőstény is pár nap alatt farkat növesztett. Pöcse van a menyasszonynak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
poffsoft
veterán
válasz Motion_Blur #3511 üzenetére
Mindketten úgy érezték, kevés a hím a környéken. Kár hogy visszafelé nem műxik...
Lehet nekem is xifóznom kellene megint, már megbolondulok lassan a guppyk szaporulatától....[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Motion_Blur #3511 üzenetére
Pest melegfelvonulás rulez
-
Motion_Blur
félisten
válasz phanzetomox #3513 üzenetére
Felrakom őket a kamionra
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
poffsoft
veterán
-
hoby36
senior tag
válasz Intruder A 6 #3516 üzenetére
Tőlem is lehet vinni!Látom a város is ugyanaz.
A logikában semmi sem véletlen!
-
poffsoft
veterán
válasz Intruder A 6 #3517 üzenetére
nem gond...
Nálam már megették a dekorációs célú tengeri csigaházakat is. Nem voltak sokan...
De a manuális állományszabályzás az egyetlen biztonságosan működő módszer, amit azóta lelkesen gyakorolok isNem tudjátok véletlenül annak a speciális kajának a nevét, amit a red cherry növendékeknek lehet adni, ha nem akarnak pirosodni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Én is belekezdtem ebbe a költséges kis hobbiba. Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben nem ismer valaki tenyésztőt, ahonnan olcsóbban tudnék halakat illetve növényeket szerezni, elég szűkösek az anyagi forrásaim. Köszi mindent!
http://shrimpland.hu
-
zsborbas
aktív tag
válasz spyduck #3521 üzenetére
Bizony hogy létezik! Nekem is voltak és tényleg nagyon aranyosak. Kettőt kaptunk, az egyik sajnos nem kezdett el enni, inkább éhenpusztult (azt mondták az egyik üzletben hogy megeszi az a száraz tápot is ha elég éhes lesz), a másiknak időközben sikerült vennem fagyasztott tubifexet, azt hajlandó volt enni, de csak azt, semmi mást! Ja és elvileg ragadozó, bár ez nem mindig jön rajta elő. Beraktam neki egy frissen született guppit, de rá sem bagózott. Aztán mikor meg már nagyobb lett, szépen elkergetőztek az akiban.
ASUS M4A785D-M PRO, x3 435@x4 B35 @3.2GHz, 2x2GB Kingmax DDR2-1066, Sapphire HD4670
-
-
sasa311
veterán
válasz spyduck #3526 üzenetére
Azt kell csinálni velük, hogy először veszel élő vörös szúnyogot + tubit. Meg fagyasztottat is. Egy hétig eteted őket az élővel fele-felébe tubi-lárva.
Utána 1/4 élő szunyog + 1/4 élő tubi + 1-1 negyed fagyi.
Így pár hét alatt rászoktathatók a fagyira.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
poffsoft
veterán
A piros színező kajára semmi tipp?
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Kerdes.
Tengeri homokot edesvizi akvariumhoz lehet ala natur hasznalni?
Marmint... most hoztam a partrol.Assuming Control
-
sasa311
veterán
Nem annyira jó, mert tele van élőlénnyel.
Úgy tudod csak használni, ha előtte egy jópár napig/ hétig édesvízben áztatod és mosod. Legalább 5-6x.
Ha már tiszta akkor semmi akadálya, csak keményíti a vizet.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
spyduck
nagyúr
válasz poffsoft #3531 üzenetére
Milyen tipp-re gondolsz? Nekem van piros és kék szinezőtáp is.
mod: Ez a Serának vmi speciálisan diszkoszhalaknak kifejlesztett nagy tápértékű kajája.
mod2: Amúgy ha vkit érdekel itt nagyon jó dolgokat lehet találni, persze bele kell nyúlni zsebbe.: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hoby36
senior tag
Rendeltem a 125-ös akkiba 1 EHEIM Classic 2211 szűrőt.Valakinek van ugyanez?
-
Proci85
senior tag
Milyen halakat fogsz benne tartani? Sajnos az eheim nagyon elszámolja az akvárium méreteket ill. egyesek szerint úgy lakulál, hogy mellette egy belső is menni fog.
125 literesbe nagyon kevés a 2211. Én a 80literesemben 2213-at használtam és az sem mondható nagynak oda.ajánlott akváriumméret: 150 l-ig
teljesítmény: 300 l/h300lph-ból kb 150-200lph-t kapsz, ha megtömöd anyaggal, az pedig 2x _sem_forgatja meg a vizet óránként.
Legalább 6-700lph-s szűrő dukálna egy akkor aksiba, ha nem tartasz nagyon szemető halakat. Azzal a tényleges kb 350-400lph lenne, ami 3X átforgatja a vized óránként.[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
tudtok valami halk levegőztetőt? az enyém úgy búg hogy ihaj
-
Proci85
senior tag
válasz phanzetomox #3545 üzenetére
Resun elég halk (ha nem rezget be semmit). Használtan vettem egyet 1k-ért az akvarista.hu-n. Boltban sem sokkal több.
-
Proci85
senior tag
válasz phanzetomox #3547 üzenetére
resun ac-500 van nekem.
[link]
úgy látom itt fillérekért kapsz resun pumpákat. -
hoby36
senior tag
válasz phanzetomox #3545 üzenetére
Nekem Sera 550r van márt sok éve,szerintem az is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest