Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai Hansen
csendes tag
Ez nem a Duetto szűrőnek a hamisítványa? Nekem egy olyanom van, és eléggé hasonlít(itt virít benne az aktív szén is) Mondjuk használni nem használtam, mivel nagy nekem sajnos a 170 literes akvárium, most cserélem egy 80asra. Hagytam amgam, hogy rábeszéljenek a hülye ismerősök, mondván, hogy a betta és a két corydorasnak bőven elég a 20L sőt még sok is, énmeg mivel semmit nemtudtam akkor még róla, hallgattam rájuk. Azóta azért tudom, hogy a halaknak is van helyigényük
-
hoby36
senior tag
Aki szeretne egy kis ingyen halkaját :[link]
A logikában semmi sem véletlen!
-
tbs
addikt
A regisztrációnál el kell fogadni a felhasználási feltételeket, amiben tisztázzák, hogy a személyes adataimmal mit is kezdenek pontosan... Nos, a felhasználási feltételek helyén egy konfigurálatlan Joomla oldal van/volt... Ennek kellene a LEGELSŐ dolognak lenni, ami felkerül...
-
-Nemtom-
őstag
hi, "örököltem" pár halat. Akartam venni az aksiba növényt, de boltokban horror áron láttam csak (500huf és felette) nincs valakinek eladó ennél olcsóbban? pl. Jávai moha, Vallisneria
-
-Nemtom-
őstag
válasz Kai Hansen #3262 üzenetére
12 ker. déli pu-tól pár perc.
-
-Nemtom-
őstag
válasz Kai Hansen #3264 üzenetére
posta?
-
-Nemtom-
őstag
válasz Kai Hansen #3266 üzenetére
ha eltudnál jönni valamikor délihez, v. moszkvára, élnék a lehetőséggel persze nem teljesen ingyen, (sör-csoki vagy valami hasonló ) elvileg mindennap jó lenne nekem
-
-Nemtom-
őstag
válasz Kai Hansen #3268 üzenetére
küldtem egy pü-t
-
vagamo
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy mi lehetnek az akváriumomban kis állatkák?
Nem a halakOlyanok, mint a levéltetűk , nagyon picik, másznak, átlátszóak, egy döglött csigám teli volt velük és a szűrőben is voltak. Sajnos képet nem tudok csinálni és a neten sem tudok keresni, mert fogalmam sincs, hogy mik lehetnek!
Még annyi róluk, hogy kemények, de összeropanthatóak, ha kép linkeket küldtök felismerem őket !Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
BioNiCMaN
addikt
-
Badman 4ever
őstag
Kéne egy kis segítség. Az akváriumomra rájött az algásodhatnék és a frissen takarított akvárium 2 hét alatt bealgásodott, pedig két tabletta algamentesítőt kapott (1 tabletta elég 40 liter vízhez és az akvárium 50 literes). Milyen gátlóeszközt tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
törölt tag
válasz Badman 4ever #3275 üzenetére
Szerintem előbb keresd meg az okát hogy miért algásodott be...
-
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #3276 üzenetére
Oké, bár napfény nem érte...szerintem a szivacsszűrőt nem takarítottam át rendesen és onnan algásodott vissza.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
törölt tag
válasz Badman 4ever #3278 üzenetére
"Oké, bár napfény nem érte..."
Csak óvatosan a fénnyel! A barnamoszatok kifejezetten a fényszegény vizeket szeretik. A zöldek meg a sok fényt. De ha algát akarsz tenyészteni, tudom ajánlani hogy rakj egy mágnest a szűrő csövére.
-
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #3279 üzenetére
Csak azért írom, mert zöld már totál az egész..
-
törölt tag
válasz Badman 4ever #3280 üzenetére
Mágnest kivetted?
-
hoby36
senior tag
-
Badman 4ever
őstag
A lakásban? Mert külön nincs neki, de szerintem veszek valami komolyabb szert, mert a 150Ft-os bogyók nem használnak semmit se.
-
hoby36
senior tag
válasz Badman 4ever #3283 üzenetére
Nincs lámpa de zöld?Akkor szerintem éri a napfény valamennyire.Ha nincs sok fény akkor a zöldalga elpusztul.Dobhatsz be ancit,vagy csigákat is.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Köszi, anci az jobb lesz, a csigáim hamar kipurcantak...
-
hoby36
senior tag
válasz Badman 4ever #3285 üzenetére
Maláji tornyost szerezz.Az nem bántja a növényeket.Ha jársz valamikor erre/fejér megye/ akkor adok én is.Amúgy a csigák jelzik leghamarabb ha rossz a víz.Ők hullanak el elősször,álltalában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Badman 4ever #3285 üzenetére
Az Ancistrus temminckii nagyon jó ellenszer! Én imádtam...
-
törölt tag
válasz BioNiCMaN #3288 üzenetére
Még a végén újra kedvet kapok hogy akváriumom legyen... Csak ötödszörre már tartok tőle hogy megint balul üt ki valami.
Az akvárium hátsó falát miből csináltad? Az ott habkő vagy műanyag? Jól néz ki így fehéren, jóval nagyobbnak hat mint ha valami sötét anyag lenne ott. Egyébként milyen halakat szánsz bele? Gondolom valami méretesebb jószágot...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz #95904256 #3289 üzenetére
Nem én csináltam, de már bánom, hogy nem olvastam jobban utána és nem készítettem el én magam, mert úgy még inkább a sajátomnak érezném.
Vitorlásnál nagyobb jószágot nem tervezek.
Talán szombaton betelepítem a 20 fős neon csordát. ( 15 éve a neonok helyett ékfoltos razbóra volt benne. )
Nincs valakinek felesleges hólyagos vízikelyhe, vagy fodros vízikalásza? Azért írtam mindkettőt, mert gyakran keverik őket, de a lényeg, hogy nekem nem a gumós gyökérzetű kell, hanem az indákkal szaporodó.
A cikk vége felé van a lényeg ( mármint ami a hólyagos vízikelyhet illeti ).
akosf! Mi volt az előző négy alkalommal?
RedWing! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
törölt tag
válasz BioNiCMaN #3291 üzenetére
"akosf! Mi volt az előző négy alkalommal?"
Nem fordítottam mindig elégendő időt az akváriumok gondozására, így mindig az lett a vége hogy "összeomlott" az élővilág. Pedig volt 300 literes akváriumom is, hatalmas diszkoszhalakkal. Elég szar érzés mikor látod ezeket a csodás halakat kifakulva félig-meddig lapjára dőlve az akvárium alján szenvedni... szóval nagy felelőség.
-
BioNiCMaN
addikt
-
rien
senior tag
Próbált már valaki CO2 reaktor fél literes üvegben csinálni?
Akárhogy keverem az adagot nem megy
A kupak tetejét körbenyomtam sziloplaszttal nem ereszthet elvileg de nem jön belőle egyetlen egy bubi sem, csak ha összenyomom a palackot, de nem is feszes a palack, hogy érezhetően tele lenne.
A 25 litereshez csináltam volna, azért gondoltam oda elég egy kis üveg is (na meg el is fér az aki mögött... nem látni) de nem akar működni.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Zin
őstag
sziasztok!
ha akvariumot tisztitok akkor a kavicsot is ki kell szedni mindig?vagy csak a vizet leszivni?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
rien
senior tag
nem kell kiszedni
csak részleges vízcserét kell csinálni: 10-30% vizet kell leszívni és pótolni legalább 2 órája kiengedett vízzel de inkább egy több időt adj neki hogy a klórgáz eltávozzon----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
BioNiCMaN
addikt
Nehogy teljes cserét csinálj, ez nem hörcsögketrec. Olvasni való.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...