-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
Hogy foglalta le a rendőrség? 7.5 Joule alatti légfegyvernek minősül, bárki tarthat! Nem értem.
-=Libria=-: Szerintem nagyon nagy pazarlás ennyiért megvenni kb 10 ezer Én nem rég vettem softairen egy ugyan ilyesmit nem a kakukk félét, hanem egy másik sráctól és baromi jó! Nagyon erős a rács szerkezete, teljes arcomat lefedi szerintem lazán kibírja a 450 fps-t vagy még többet is és 3 ezer forint volt! Ja és még le is van festve terepszínűre
Amúgy meg szerintem 350fps-el is kilehet lőni egy ember fogát, de ez jó pár dologtól is függ pl: bb súly,távolság.[ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kobe
veterán
terpeen ahol igen nagy valoszinuseggel nem 3-4 meterrol lodoz az ember egymasra, beerem egy magamkeszitette racsos fogvedovel....ami nem full maszk ugyan, de a lenyeget vedi, ha meg a semaghot meg pluszba ra is huzom..... Amikor egy epuletben rohanglasz ahhol alapbol kicsi a lovesi tavolsag, persze hogy mas.
Gondolkozok hogy ha lesz idom tobbet eljarni, akkor ebayrol beszerzek racsos maszkot. Amolyan Kakukk fele racsos maszk, csak kb 20-30 fokozattal igenyesebben es tartosabban van megcsinalva. 50 dolcsi, de kb tobbet er mint a 15 ezres full arcmaszk. Majd otthonrol linkelem, itt meloban nem nagyon tudom
-
feka007
veterán
Egyszer volt tavaly, hogy kimentem pólóba meg rövidnadrága, szétszúrtak a bokrok, szétlőtték a kezem, fasza volt.. Amúgy arra értettem, hogy nem fogok símaszkokat meg két zubbonyt felvenni, hogy ne aprítson fel az 550 fps-sel ..
Amúgy azt a Hesslert ismerem, még a base-n játszottam vele többször, ki is tiltották onnan (is), állandóan veszekedés volt miatta. Az ilyenek nem értem mért nem alapítanak saját teamet, ahova minimum 500 fps-es aeggel lehet belépni, lőjék szét egymást
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Cyberpunk 2077
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...